Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 117
Afișează identificatorul versiunii

Desigual – o vastă selecție de culori și modele

Atunci când porți Desigual nu ai cum să treci neobservată. Exploziile de culori și modele, imprimeuri unicat și mixuri surprinzătoare de texturi, nuanțe, jocuri de contraste sunt ceea ce caracterizează fiecare dintre colecțiile brandului Desigual. Desigual este un brand care se adresează celor mai nonconformiste gusturi. Iar atunci când vorbim de o poșetă Desigual, vorbim de o operă de artă în sine. Poți găsi în colecțiile de genți Desigual modele demne de podiumurile de modă. Inclusiv forma poșetei tale Desigual poate fi una cu totul atipică. Depinde doar de cea care poartă o geantă Desigual să pună cel mai bine în valoare o ținută, prin intermediul poșetei pe care o poartă.

Gențile Desigual – stilul urban pentru look-ul de zi cu zi și pentru ocazii speciale

Gențile Desigual sunt cu adevărat un accesoriu unică și nonconformist. Modelele de genți de damă Desigual se potrivesc atât stilului urban, fiind practice și funcționale, dar și ușor de integrat într-o ținută de zi. Sunt însă și modele de genți de damă Desigual care se pretează excelent la ocazii speciale, completând cele mai elegante ținute. Gențile care reinterpretează modelul de plic sau poșetele de mărime medie cu imprimeu floral sunt doar câteva modele inspirate pentru o desăvârși un look elegant.

Gențile Desigual – accesorii capricioase și moderne pentru fiecare femeie

Desigual este un brand care se adresează în special femeilor care adoră tot ce este nou în materie de modă, dar care în același timp vor să spargă puțin barierele sau limitările pe care le impun multe dintre brandurile care se adresează publicului larg. Colecțiile exclusiviste de poșete Desigual vin să completeze acea latură capricioasă și totodată fermecătoare a femeii care își dorește să fie unică.

Gențile Desigual – cele mă frecvente întrebări

Desigual - ce este această companie?

Renumită pentru culorile sale strălucitoare și modelele jucăușe, Desigual este una dintre cele mai populare mărci spaniole de astăzi. Compania are magazine în peste 72 de țări din întreaga lume și continuă să crească. Cu sediul în vibrant metropolă Barcelona, deviza mărcii este „La vida es chula” sau „Viața este frumoasă”.

Poșete - cum a intrat Desigual în lumea modei?

Compania a fost înființată în 1984 de designerul elvețian Thomas Meyer - care este astăzi singurul acționar al companiei - când avea vreo douăzeci de ani și se bucura de viața pe insula Ibiza. Ambiția sa era să creeze ceva diferit care să reflecte individualitatea și unicitatea fiecărei persoane. Și a reușit să facă acest lucru creând haine și accesorii accesibile. De atunci compania a continuat să crească, extinzându-se în Europa inițial și deschizând magazine în SUA, Asia și Orientul Mijlociu din 2011.

Poșetele de damă Desigual – cum se curăță?

Poșetele de damă Desigual se curăță în funcție de materialul din care sunt confecționate. Pentru fiecare tip de material există soluții speciale. Altele pot fi curățate doar cu o lavetă umedă și săpun. Recomandat este să citești de fiecare dată eticheta produsului pentru a află care este cea mai potrivită metodă prin care îl poți curăța.