30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 652
Afișează identificatorul versiunii

Guess pantofi - din Franța până în Statele Unite sau povestea de succes a mărcii

Povestea acestei mărci recunoscute la nivel mondial este cea a patru frați: Georges, Maurice, Armand si Paul Marciano, fiii unui rabin francez. Își petrec copilăria în Algeria pe care o părăsesc la 10 ani distanță de Războiul de Independență pentru a se stabili la Paris și mai apoi la Marseille. Copiii nu urmează vocația tatălui lor. Visează să devină celebri și bogați și au fost mereu atrași de lumea modei. În 1973, Georges, în vârstă de 23 de ani, lucrează ca și frizer. Începe să deseneze cravate, o manieră originală de a-și face intrarea în universul modei. Frații lansează la scurt timp propria companie: Maurice se ocupă de producție, Armand de expediții și contabilitate și Maurice de vânzări și de relațiile cu clienții. La scurt timp, Maurice și Georges creează primul lor model de cămașă. Culoarea alb îi caracterizează încă de la început. Produsele sunt din ce în ce mai diversificate, încep să folosească denimul. Reușesc să deschidă numai puțin de 26 de magazine pe teritoriul Franței, deschise doar pe perioada verii. Însă, rapid, cei patru se lasă tentați de visul american…direcția California.

Pantofi Guess pentru femei - un obiect de dorință de lux

Există o colecție impresionantă de Pantofi Guess pentru femei. Pantofii Guess nu se vor demoda niciodată, vor fi mereu alegerea potrivită atât pentru o ținută lejeră pe timp de zi cât și pentru o ținută office. Pantofi cu ajutorul cărora poți contura o ieșire cu prietenele, pantofi la care poți combina o pereche de pantaloni casual sau o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni sport. Te poți bucura oricând de un outfit elegant, casual sau sport. Calitatea este cea care recomandă pantofi Guess pentru femei, personalitatea doamnelor și domnișoarelor fiind pusă în evidență cu ajutorul celor mai frumoși pantofi de lux.

Guess pantofi pentru bărbați - pentru clienții conștienți

Importanța pantofilor în moda masculină nu mai trebuie demonstrată. Casual sau eleganți, sport sau extravaganți, există o mare varietate de pantofi Guess pentru bărbați. Guess pantofi bărbați sunt eleganți și unici, cu finisaje de calitate. Vei găsi în oferta mărcii perechea de pantofi de care ai nevoie. Guess are pentru tine o colecție impresionată de pantofi pentru bărbați. Alegerea ideală nu doar pentru mersul la sală ci și pentru o ținută confortabilă, casual pe timp de zi. Pantofii Guess sunt special creați pentru domnii care prefer un design exclusivist.

Guess încălțăminte - Întrebări frecvente

Sandale, treninguri, cizme sau pantofi tocuri înalte - ce pantofi Guess alegi?

Alege pantofii Guess potriviți în funcție de nevoile și gusturile tale, dintr-o gamă variată de sandale, treninguri, cizme sau pantofi cu tocuri înalte. Cizmele Guess sunt ideale pentru zilele mai reci de iarnă în timp ce sandalele te vor însoți în zilele mai toride.

Pantofii cu toc înalt Guess pentru femei sunt confortabili?

Combinând luxul și designul în tendințe, pantofii cu toc înalt Guess pentru femei nu trebuie să lipsească din dressingul unei doamne sau domnișoare care se repectă. Pantofii Guess pentru femei sunt confortabili, orice femeie se va simți în largul ei încălțată cu acești pantofi.

Ce pot găsi în colecția mărcii, în afară de pantofii Guess?

În afară de pantofii Gues, în colecția mărcii se pot găsi accesorii fashion precum genți dar și ceasuri bijuterii sau chiar parfumuri. Chiar dacă este o marcă centrată pe demin, poți găsi și alte articole vestimentare.

Care pantofi Guess se potrivesc cel mai ușor cu stilul tău?

Dedicat femeilor puternice, brandul Guess are pantofi cu toc înalt pentru femeile de afaceri dar și pantofi sport pentru adeptele sportului. Bărbații moderni, care apreciază calitatea vor găsi cele mai frumoase perechi de pantofi.