30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 210
Afișează identificatorul versiunii

New Balance 574 – modelul legendar pentru tine

Activitatea de producție a companiei New Balance își are începuturile în anii 1900, iar din 1970 acesta se transformă în producător de încălțăminte specializată. Astăzi, New Balance este percepută drept o companie de top pentru articolele sportive din întreaga lume. Simbolul mărcii New Balance devine, fără doar și poate, modelul new balance 574 clasic. Produs pentru prima dată în 1988, acesta devine din ce în ce mai popular și satisface nevoile sportivilor la nivel internațional în fiecare zi. Deși este considerată modestă și economică, seria de pantofi new balance 574 pentru bărbați și femei este una dintre mai populare alegeri ale celor care caută calitatea și designul atrăgător în aceeași pereche de pantofi.

Pantofii pentru bărbați New Balance 574 – cea mai bună stabilitate pentru picioarele tale

Deși nu sunt comercializați drept pantofi ortopedici, pantofii New Balance le oferă picioarelor același confort pe care îl oferă aceștia. Mai mult decât atât, medicii îi recomandă pentru sprijinul adecvat pe care aceștia îl oferă picioarelor și pentru cea mai bună poziție pe care picioarele o au în timpul mersului. O pereche de pantofi new balance 574 pentru bărbați este una care beneficiază de cea mai mare amortizare și oferă, astfel, un control bun al mișcării și libertatea optimă pentru picioare relaxate chiar și după purtări îndelungate. Stabilitatea oferită de acești pantofi este una dintre motivațiile principale ale celor care aleg New Balance 574.

New Balance 574 negri – pantofii clasici de purtat la o întâlnire, la muncă sau pentru antrenament

Diversitatea pantofilor New Balance 574 este extrem de mare, ceea ce face ca aceștia să fie potriviți pentru aproape orice ocazie. Desfășurarea de activități sportive nu este singura ocazie cu care poți purta o astfel de pereche de pantofi, ci aceștia pot completa cu succes o ținută casual purtată la întâlnirea de sâmbătă seara sau chiar ținuta casual care te ajută să treci mai ușor pentru orele nenumărate pe care le petreci la locul de muncă. Bineînțeles, antrenamentele sportive reprezintă ținta principală a acestor pantofi, mai ales că pot fi considerați pantofi adecvați pentru alergare, fiind orientați spre stabilitate. Amortizarea eficientă pe care o oferă acești pantofi este remarcabilă, mai ales atunci când vine vorba de alergare pe suprafețe dure.

Întrebări frecvente

Cum se poartă New Balance 574?

New Balance 574 pot fi purtați atât la echipamentele sportive pentru a-ți asigura confortul și siguranța necesare, cât și la ținutele casual pentru a obține un aspect deosebit. New Balance 574 reprezintă alegerea perfectă pentru cei care vor să aibă picioare neobosite datorită confortului oferit de pantofii purtați.

Cum să recunoști New Balance 574?

Deisgnul unic al pantofilor new balance 574 face ca atât modelele de pantofi new balance 574 pentru femei, cât și cele pentru bărbați să fie recunoscute din prima. Emblema NB care apare pe pantofi prezintă garanția calității și confortului fără egal.

Ce mărime a pantofilor New Balance 574 să alegi?

Alegerea mărimii potrivite în cazul în care achiziționezi o pereche de pantofi New Balance 574 de pe site-urile online ale comercianților este destul de ușoară. Tot ceea ce trebuie să faci este să consulți ghidul de mărimi existenți pe site pentru a verifica indicațiile pe care le are producătorul în acest sens.