30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 32
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi New Balance inspirați de moda veche – alege modele care încântă și astăzi

Probabil că toți cei care sunt interesați de streetwear știu foarte bine cum arată pantofii New Balance. Adidașii cu emblema caracteristică NB pot fi considerați în siguranță un element de cult nu numai al sportului, ci și al modei casual. În magazinul online Epantofi.ro vei găsi pantofi New Balance pentru bărbați, dama si pantofi copii New Balance originali în diverse stiluri și culori. Colecția include atât cele mai bine vândute modele ale mărcii, cât și modele mai puțin cunoscute care vor atrage fanii design-urilor extraordinare. Unul dintre produsele emblematice ale mărcii sunt pantofii New Balance 997. Acești pantofi emblematici au apărut pentru prima dată pe piață în anii 1990 și au încă un grup larg de susținători. În secolul trecut, pantofii New Balance 997 pentru bărbați a revoluționat moda sport. Combinația neobișnuită de texturi și culori împreună cu un design inovator s-au remarcat față de alte mărci. În prezent, New Balance 997 este combinația perfectă de tendințe moderne cu designul vintage.

Adidași New Balance - cea mai recentă tehnologie pentru confortul picioarelor tale

Odată ce ai perechea de pantofi de designer visată, sunt șanse ca adidașii New Balance să fie în picioare mult mai des decât orice altă încălțăminte pe care o ai în garderoba ta. Care este secretul? Producătorul s-a asigurat că fiecare element este funcțional și confortabil de utilizat. Atât New Balance 997 pentru femei și New Balance 997 pentru bărbați și copii sunt fabricate din materiale de bună calitate și prietenoase cu pielea. Majoritatea modelelor folosesc piele întoarsă și naturală, precum și material perforat care asigură o mai bună ventilație. Branțul din interiorul încălțămintei se adaptează structurii anatomice a piciorului, iar un sistem solid de șireturi și o talpă groasă care absoarbe șocurile asigură stabilitate la fiecare pas. Nu e de mirare că pantofii New Balance și-au câștigat o reputație printre sportivi și iubitorii de modă stradală!

New Balance 997 Collection - istoria pantofilor emblematici

New Balance este o companie americană cu peste 100 de ani de tradiție. Interesant este că brandul și-a făcut debutul pe piață cu branțuri unice pentru pantofi. Sarcina lor era să sporească confortul în timpul mersului. Experiența în industria încălțămintei a ajutat marca să breveteze adidași cu o calitate și funcționalitate peste medie. Modelul emblematic New Balance 997 a fost prezentat pentru prima dată în SUA în 1991. Tehnologia a fost schimbată și îmbunătățită de-a lungul anilor, iar astăzi 997 este cel mai popular model de pantofi New Balance din lume. Primii adidași au fost creați cu gândul la bărbați, dar acum din colecție nu lipsesc propunerile stilate pentru femei și copii. În magazinul Epantofi.ro vei găsi atât pantofi sport clasici în culori discrete, cât și pantofi de damă New Balance în culori vii, pastelate. Celor mai tineri fani ai îmbrăcămintei stradale le vor plăcea cu siguranță pantofii pentru copii New Balance cu accente puternice de culoare și elemente de fixare cu velcro. Alegerea este cu adevărat uriașă!

New Balance 997 - întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea pantofilor New Balance?

Pentru a alege pentru tine adidașii New Balance perfecți, folosește tabelul de mărimi pregătit de specialiștii Epantofi.ro. Vei găsi lungimea căptușelii interioare pentru fiecare mărime de pantof. Vezi și părerile altor clienți care au postat informații despre dimensiunile pantofilor cumpărați.

New Balance 997 - ce este această linie de produse?

Pantofii New Balance 997 sunt cel mai popular model de adidași al brandului american de îmbrăcăminte și încălțăminte. Tehnologiile utilizate la acestea asigură o amortizare excelentă și cel mai înalt confort de utilizare. Pantofii New Balance 997 sunt disponibili într-o gamă largă de culori și stiluri.