100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

235 produse

Pantofii Guess – stil modern într-o ediție clasică

Guess este și rămâne un brand care știe să surprindă. Sinonim cu luxul, fară a epata, Guess propune modele de pantofi și sandale moderne, dar de data aceasta într-o colecție care urmează cele mai clasice linii de design. Noile modele de încălțări Guess, de la sandale, la sneackers sau papuci păstrează nota de rafinament al brandului și sunt în același timp mult mai “cuminți” decât ne-am fi așteptat. Nouă colecție de încălțăminte Guess devine de această dată una mai mult casual și sport. Încălțămintea Guess poate fi purtată la ținute de zi, la piese sofisticate, dar este ideală și pentru timpul liber când confortul și libertatea de mișcare sunt esențiale.

Pantofi pentru bărbați Guess – confort pentru fiecare ocazie

Versatilitatea, modul în care îmbină nonconformismul cu stilul sport, fac din pantofii pentru bărbați Guess alegerea perfectă pentru multe ocazii. Pantofii pentru bărbați Guess se transformă într-o veritabilă piesă de rezistență a unei ținute. Majoritatea modelelor de pantofi Guess pentru bărbați sunt perfecte pentru ținute sport sau casual. Atunci când alegi o pereche de pantofi Guess pentru bărbați ține cont și de modul în care combini restul pieselor din ținută pentru a obține un outfit cool, fără să încarci prea mult ținuta. Pantofii pentru bărbați casual sunt pentru bărbații care se simt tineri, indiferent de vârstă și care își doresc să se exprime și prin intermediul alegerilor vestimentare.

Sneakers pentru bărbați Guess, pentru stilul urban și ținutele de birou

Sneakers pentru bărbați Guess sunt emblematici pentru acest brand. Pantofii sneakers Guess atrag atenția prin design, culori și elementele surprinzătoare care se regăsesc la majoritatea modelelor. Caracterizați de un confort deosebit, pantofii sneakers pentru bărbați Guess sunt o alegere perfectă pentru a completa un look sport. Pantofii sneakers Guess pot fi purtați atât la ținute de zi, casual pentru ieșirile în oraș cu prietenii. În egală măsură, pantofii sneakers Guess sunt atât de versatili încât se vor asorta perfect la ținute de birou.

Pantofii pentru bărbați Guess – cele mai frecvente întrebări

Cum recunosc pantofii Guess originali?

Una dintre cele mai bune măsuri de siguranță pe care o poți lua pentru a cumpăra pantofi Guess originali este să faci achiziția doar din magazine care comercializează exclusiv produse originale.

Cum arată pantofii Guess?

Toate modele de pantofi Guess au imprimat sau aplicat logo-ul brandului pe care îl recunosc toți cei care sunt pasionați de modă. Apoi, pantofii Guess sunt ușor de recunoscut și datorită calității superioare a materialelor din care sunt realizați, dar și a designului.

Care este tabelul de mărimi la pantofi Guess?

Tabelul de mărimi la pantofi Guess este disponibil online. Pentru a determina măsură care ți se potrivește trebuie doar să stai cu picioarele pe o suprafață plană și să măsori talpa. Ia în calcul măsură mai mare obținută, dacă există. Fă această măsurătoare la finalul zilei, nu dimineața.