Produse rămase: 78
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Lacoste bărbați- sneakerși, sandale și papuci pentru primăvară și vară

Modelele de pantofi Lacoste bărbați, nu mai înseamnă de multă vreme doar o simplă pereche de teniși. Cu siguranță că alături de tricoul polo au făcut ca această marcă să fie atât de renumită și sunt mereu prezenți în colecții. Dar, colecțiile Lacoste s-au îmbogățit și cu alte modele, de sneakerși, sandale sau papuci pentru primăvară sau vară. Atunci când este mai cald afară, alegând pantofi bărbați Lacoste pentru vară, precum papucii sau sandalele, te vei bucura de un plus de stil și de confort. Dotați cu un desing șic incontestabil, modelele de pantofi Lacoste bărbați ies în evidență prin cele mai îngrijite detalii și o veritabilă calitate. Reinventând spiritul tenisului în colecțiile sale, Lacoste știe însă și cum să adapteze modelele sale în funcție de anotimpuri. Elegante și mai casual, modelele de sneakerși sau de sandale și papuci se adaptează de minune tuturor stilurilor, de la cele mai îndrăznețe la cele mai clasice. 

Pantofi sport Lacoste bărbați- pentru viața de zi cu zi și pentru practicarea unui sport

Marca Lacoste a știut cum să creeze cele mai frumoase modele de pantofi pentru toate stilurile, care să te urmeze de dimineața până seara, atât în viața de zi cu zi, cât și pentru practicarea unui sport. Poți alege astfel modele de pantofi sport bărbați Lacoste pentru a merge la antrenament sau pantofi Lacoste sneakerși bărbați pentru viața de zi cu zi. Pantofii Lacoste pentru bărbați sunt practici, confortabili și solizi. Sunt realizați din diverse materiale de calitate. Lacoste propune pantofi din piele clasică, din piele nabuc, din piele întoarsă sau din materiale textile. Un veritabil fenomen în materie de modă, sneakerșii au invadat toate dressingurile de ceva vreme. Ghidată de inovații, marca cu crocodil s-a ridicat la rangul de precursor în acest domeniu, propunând în fiecare sezon cei mai trendy pantofi bărbați Lacoste la reducere, respectând mereu filozofia creatorului său: să pună confortul în serviciul libertății de mișcare. 

Pantofi Lacoste albi, negri, maro sau albastru navy- găsește modelul favorit pe Epantofi

Ce culori vei alege pentru pantofii tăi Lacoste? Pantofii Lacoste sunt propuși în numeroase culori. Poți alege astfel, pantofi Lacoste bărbați albi sau pantofi Lacoste bărbați negri, cu cu crocodil, adică modelele emblematice și atemporale. Dar, asta nu înseamnă că nu poți alege și alte culori de pe site-ul Epantofi, precum maro sau albastru navy. Poți alege și pantofi cu benzi colorate sau modele color block, în nuanțe mai neutre sau culori mai îndrăznețe. Unele modele propun și motive imprimate. Sneakerșii albi merg de minune atât cu o pereche de pantaloni chino, cât și cu o pereche de blugi, cu un polo sau un tricou colorat. Chiar și la birou sunt de mare efect, alături de o cămașă și de o pereche de pantaloni mai eleganți. 

Pantofi Lacoste bărbați- întrebări frecvente

Ce mărime de pantofi să alegi?

Pentru a alege mărimea potrivită de sneakerși Lacoste, va trebui să verifici la altă pereche de sneakerși mărimea în CM. Apoi poți găsi în tabelul de mărimi ce mărime US îi corespunde. De exemplu, dacă ai talpa de 25 de cm, vei avea mărimea US 7.

Pantofi Lacoste- originali sau fake? Cum îți dai seama?

Fiecare detaliu de la pantofii Lacoste este excelent și calitatea execuției se poate vedea chiar și în cele mai mici detalii. Astfel că, la o pereche de pantofi Lacoste originali, nu vei vedea material care de dezlipește, cusături care nu sunt așa cum trebuie, fire care ies sau alte defecte sau detalii care sar în ochi. În plus, logo-ul verde cu crocodil ar trebui să fie cusut pe încălțăminte, cu un contur bine definit.