30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 54
Afișează identificatorul versiunii

Gino Rossi - sandale de damă pentru fiecare ocazie de la un brand polonez

Se știe că femeile iubesc pantofii, dar ar trebui ca lumea să fie conștientă că nici nu se poate altfel atunci când acestea au la dispoziție o gamă atât de diversificată de modele deosebite din care să aleagă. Ținutele vesele de vară pot fi acum completate și mai bine, deoarece epantofi.ro îți pune la dispoziție o gamă extrem de diversificată de sandale de damă Gino Rossi din care poți alege. Cu toc înalt sau cu toc mic, cu vârf ascuțit, rotund sau decupat, cu barete între degete sau cu platformă, sandalele realizate de bine-cunoscutul brand polonez Gino Rossi sunt potrivite pentru orice ocazie. O simplă pereche de sandale Gino Rossi poate face diferența între o ținută obișnuită și una cu care vei atrage atenția la fiecare eveniment la care vei participa sau cu fiecare ocazie.

Arată elegant cu sandalele de damă Gino Rossi la modă

Sandalele Gino Rossi sunt caracterizate în primul rând de eleganță. Că este vorba despre sandale cu toc înalt sau de sandale cu toc mic, de sandale cu talpă plată sau sandale cu platformă Gino Rossi, oricare ar fi modelul preferat de tine, sandalele realizate de acest brand au, înainte de toate, un aspect elegant desăvârșit cu care poți completa în mod inedit orice ținută de ocazie. Poți alege sandale cu decupaje doar în lateral sau doar în partea din spate, sandale Gino Rossi cu barete între degete sau sandale cu diverse tipuri de tocuri, chiar și sandale cu platformă sau cu talpă joasă pe care să le porți fie la rochii sau fuste elegante, fie la costume – oricare ar fi alegerea pe care o faci, rezultatul va fi întotdeauna caracterizat de un detaliu: eleganța.

Gino Rossi – alegi sandale cu barete între degete, cu toc, toc înalt sau platformă?

Cu ce ocazie vei încălța sandalele Gino Rossi – la o petrecere între prieteni, la un eveniment business sau pentru evenimente obișnuite la care poți îmbina stilul casual cu cel elegant? Pentru oricare dintre acestea, vei găsi pe epantofi.ro perechea de sandale de damă piele Gino Rossi potrivită. Alege o pereche de sandale Gino Rossi cu toc înalt pentru ocaziile speciale, la care trebuie să dai dovadă de eleganță și rafinament desăvârșite, sau o pereche de sandale Gino Rossi cu toc mic în cazul în care ai nevoie de o ținută elegantă, dar în același timp extrem de confortabilă – la birou, la petreceri restrânse, la întâlniri formale. O pereche de sandale cu barete între degete este cu siguranță potrivită pentru ținutele confortabile din zilele extrem de călduroase, iar o pereche de sandale cu platformă se potrivește de minune cu rochiile de stradă sau cu ținutele casual confortabile.

Sandale Gino Rossi pentru damă - Întrebări frecvente

Sandale de damă Gino Rossi – de unde să cumperi?

Alege oricare dintre modelele de sandale Gino Rossi preferate din magazinul epantofi.ro, locul în care ai parte de diversitate de modele, culori și designuri la modă.

Sandale cu toc Gino Rossi – pentru ce ocazie?

Pentru ocaziile deosebite, în care trebuie să dai dovadă de o eleganță supremă, alege o pereche de sandale cu toc înalt Gino Rossi, iar pentru purtare de zi cu zi sau pentru ținute confortabile, dar elegante, alege o pereche de sandale Gino Rossi cu toc mic sau chiar sandale cu platformă sau cu talpă joasă și barete între degete.