100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Sport
Impermeabilitate
Produse rămase: 518
Filtre selectate (1)

CMP - pantofi pentru iubitorii de excursii montane

Brandul CMP a fost creat în Italia și produce haine și pantofi sport CMP, în principal pentru excursii la munte. Modelele care ies din fabrica CMP nu sunt doar funcționale, ci și în conformitate cu tendințele actuale ale modei. Materialele folosite pentru producție sunt de cea mai bună calitate. Istoria mărcii începe în 2010. 

Brandul CMP a fost creat din fuziunea altor două mărci - Kilkenny și F.lli Campagnol. Aceste mărci datează din anii 1950. Fondatorii ambelor mărci au intrat pe piața sportului în anii 1970. În colecțiile sale, CMP are atât modele pentru un stil de viață activ, cât și haine specializate. 

Deci, dacă ești în căutarea de haine sau lenjerie termoactive, încălțăminte de trekking CMP pentru damă și bărbați sau jachete calde - ai ajuns la locul potrivit. Din gama variată a brandului, poți alege produse care ti se vor potrivi perfect.

Nu doar cea mai înaltă calitate, adică designul unic al pantofilor sport CMP

Dacă faci des drumeții la munte, știi foarte bine cât de importantă este încălțămintea. Pentru astfel de plimbări, merită să porți pantofi CMP pentru bărbați sau femei, sandale CMP, cizme de zăpadă CMP sau cizme de trekking CMP. Dacă plănuiești călătorii lungi, este recomandat să alegi întotdeauna încălțăminte de trekking CMP pentru damă și bărbați. 

Pantofii CMP se caracterizează prin manoperă de înaltă calitate. Pantofii de trekking CMP oferă stabilitate, confort și aderență excelentă la sol. Pentru amatorii care apreciază expedițiile montane, dar preferă trasee de drumeții ușoare, designerii brandului au pregătit pantofi CMP damă și bărbați universali. Aceștia sunt ușori și în același timp oferă stabilitate piciorului.

Pantofi CMP pentru bărbați, femei și copii - cu noi puteți oferi întregii familii pantofi de o marcă dovedită

Colecția de pantofi sport CMP funcționează perfect în multe situații. Consultă selecția largă de încălțăminte trekking CMP pentru damă, bărbați și copii și bucură-te de confortul oferit de aceste modele ale mărcii italiene în timp ce faci drumeții pe traseele montane și alte aventuri în aer liber. 

La Epantofi te așteaptă modele de toate tipurile de încălțăminte de trekking CMP pentru damă, bărbați și copii: joasă, medie, înaltă. Aici vei găsi modele de pantofi CMP pentru trasee mai ușoare și mai solicitante. Există modele cu membrană și sandale CMP, perfect respirabile pentru drumețiile de vară. Verifică ce este în oferta brandului pe Epantofi și găsește un model care să răspundă perfect nevoilor tale de trekking.

Stabilitate, manevrabilitate și ușurință - cele mai bune caracteristici ale pantofilor sport CMP

Pantofii CMP oferă protecție picioarelor și articulațiilor, asigurând un mers stabil și o bună aderență pe terenul dificil. Pentru traseele și anotimpurile solicitante, alege cizme de zăpadă CMP de damă și bărbați, care vor menține picioarele uscate și oferă o bună izolare termică. 

Ce face ca pantofii trekking CMP să fie fiabile - ce tehnologii au fost folosite în producția lor?

Pantofii CMP sunt realizați ținând cont de numeroase tehnici și tehnologii moderne. În acest fel, ei pot garanta stabilitatea și siguranța. Printre acestea, pot fi menționate:

  • Climaprotect – existența unei membrane impermeabile, ce protejează picioarele de apă și umiditate, asigurând în același timp respirabilitatea.
  • Armortex – este o țesătură care protejează bine piciorul chiar și în condiții dificile.
  • FPC – o tehnologie care susține eficiența mersului, minimizând consumul de energie.
  • CMP Memory Foam – o inserție din poliuretan care reacționează la greutatea și căldura corpului.

Pantofi sport CMP - întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea pantofilor de trekking CMP?

Pe pagina fiecărui produs de trekking CMP, este disponibil un tabel cu mărimi, unde poți compara lungimea piciorului și lungimea branțului pantofilor de trekking CMP. În acest fel, vei putea alege întotdeauna mărimea potrivită a pantofilor.

Cum să ai grijă de pantofii trekking CMP?

Pentru a te bucura de încălțămintea de trekking CMP pentru damă și bărbați cât mai mult timp, trebuie în primul rând să îi impregnezi și să îi cureți după fiecare purtare. Noroiul și murdăria pot fi îndepărtate cu apă rece sau călduță și o perie. Nu uita să îi usuci de fiecare dată departe de sursele de căldură.