30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Sport
Produse rămase: 214
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi sport Columbia - fiabili, confortabili și durabili

Columbia este acum un brand legendar și bine-cunoscut de îmbrăcăminte și pantofi sport Columbia pentru exterior. Fondatorii săi, Paul și Marie Lamform, au fugit din Germania nazistă în 1937 și s-au stabilit în Portland, SUA. Au înființat prima lor fabrică de pălării lângă râul Columbia. Fiica lor Gerta Boyle și soțul ei Neal Boyle s-au ocupat de reputația globală a mărcii extinzând oferta cu îmbrăcăminte și cizme de trekking Columbia

Pantofii Columbia sunt comozi și potriviți pentru diverse ocazii. În oferta brandului veți găsi pantofi de oraș, cizme de trekking Columbia, dar și cizme de zăpadă Columbia de damă și bărbați.  În pantofii sport Columbia, poți porni pe terenuri mai solicitante sau mai ușoare, căci se pot bucura de o mare versatilitatea. 

Șapcă Columbia, rucsac și multe alte accesorii - vezi ce oferă acest brand pe lângă pantofi

În sortimentul brandului Columbia din magazinul Epantofi vei găsi întotdeauna pe lângă variate modele de pantofi Columbia, numeroase accesorii care oferă o modalitate interesantă de a-ți face garderoba și ținutele mai atractive. Astfel, poți alege o șapcă Columbia cu ajutorul căreia te vei proteja de soare sau o căciulă care te va proteja de vânt și frig în timpul adventurilor pe munte.

Un rucsac Columbia este alegerea potrivită pentru a depozita în el toate lucrurile necesare atunci când pleci într-o excursie, dar se va dovedi o alegere potrivită și pentru facultate sau pentru muncă. Acestea sunt destinate pentru zi de zi, iar unele modele de rucsacuri Columbia au și buzunare cu scai pentru laptop, chei sau stilouri.

Accesorii și pantofi Columbia de cea mai înaltă calitate - tot ce ai nevoie se găsește în magazinul Epantofi

Columbia este o marcă americană de îmbrăcăminte și echipamente specializată în producția de îmbrăcăminte, pantofi Columbia și rucsacuri Columbia sau o șapcă Columbia pentru iubitorii unui stil de viață activ în aer liber, inclusiv alpiniști, drumeții, alergători, schiori și snowboarderi.

Brandul este renumit pentru tehnologiile inovatoare utilizate în produsele sale, precum membrane impermeabile și respirabile, izolație termică și tălpi antiderapante. Columbia este, de asemenea, dedicată durabilității și utilizează materiale regenerabile. Indiferent de produsul pe care îl vei alege dintr-un magazin Columbia, te vei bucura de produse de cea mai bună calitate. 

În magazinul Epantofi vei găsi o gamă variantă de pantofi Columbia pentru bărbați și femei și chiar cizme de zăpadă Columbia, perfecte pentru sezonul rece. Poți alege de aici și un rucsac Columbia cu ajutorul căruia să completezi ținutele. Verifică oferta Columbia disponibilă și alege modelele de încălțăminte și accesoriile pe gustul tău.

Pantofi de trekking Columbia - echipament de bază într-o excursie la munte

Atunci când mergi la munte, echipamentul este esențial, pentru stabilitate și siguranță la fiecare pas pe terenuri dificile. Cizmele de trekking Columbia vor face față cu brio celor mai mari provocări, datorită combinației de materiale de înaltă calitate și a anilor de experiență în crearea unor pantofi durabili și funcționali.

Cizme de trekking și zăpadă Columbia - vor trece testul chiar și în cele mai dificile condiții

Cizmele de zăpadă Columbia de damă și bărbați au o construcție confortabilă și pe lângă materialele durabile, de calitate, designerii se bazează pe multe tehnologii moderne în crearea lor. Printre acestea:

  • Talpa Adapt Trax – o talpă care garantează stabilitate pe terenuri solicitante, care absoarbe dinamic șocurile generate în timpul drumeției
  • Membrana unică exterioară OutDry – care creează un spațiu mai mare de aer uscat între picior și membrana impermeabilă
  • Techlite – o tehnologie folosită în talpă ce oferă o amortizare excelentă, sprijin și protecție pentru picioare

Pantofi sport Columbia - întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea pantofilor Columbia?

Pe pagina fiecărei pereche de pantofi Columbia se află un tabel cu mărimi, unde poți verifica dacă mărimea pe care o vei alege corespunde cu dimensiunea măsurată a piciorului. Ține cont de acesta de fiecare dată când alegi o nouă pereche de încălțăminte a brandului.

Pantofi de trekking Columbia - cum să-i cureți?

Cizmele de trekking Columbia pot fi curățate cu ajutorul unei perii speciale și a apei călduțe. Merită să faci acest lucru după fiecare purtare, căci în acest fel le vei prelungi durata de viața și te vei bucura de aspectul lor impecabil mult timp.