Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Sport
Produse rămase: 105
Afișează identificatorul versiunii

Merrell - verifică de ce merită să alegi acest brand

Marca Merrell este bine cunoscut persoanelor active fizic pentru producerea de îmbrăcăminte și încălțăminte sport de înaltă calitate, în special adidași Merrell și pantofi pentru exterior. Utilizarea de materiale moderne, soluții tehnologice excelente și design la modă fac ca produsele lor să atragă oameni cu nevoi și interese diverse. 

Noua colecție Merrell este un tribut adus unei astfel de diversitate - compania a lansat încălțăminte și îmbrăcăminte dedicate iubitorilor de activitate fizică, precum și iubitorilor de outdoor și fanilor modei urbane. În colecția de iarnă, fiecare element al încălțămintei a fost echipat cu o serie de soluții care asigură confort și cea mai bună protecție a picioarelor în timpul efortului fizic intens.

 Colecție de pantofi Merrell bărbați și femei este o propunere excelentă pentru persoanele care caută încălțăminte sport solidă, specializată, care nu va dezamăgi în nicio situație.

Pantofi sport Merrell - activi în orice perioadă a anului

Cizmele hiking Merrell și adidașii Merrell sunt foarte populari în întreaga lume. Aceștia sunt unii dintre acei pantofi care se dovedesc a fi confortabili de la prima purtare, datorită unei serii de soluții și tehnologii ulterioare.

  • Straturile interioare sunt cusute folosind tehnologia Strobel, ceea ce oferă o mai mare flexibilitate și durabilitate decât în ​​alte construcții.
  • Piciorul are la bază un branț detașabil, profilat Kinetic Fit Advanced EVA, flexibil și cu finisaj antibacterian
  • Amorțire suplimentară și stabilitate îmbunătățită este asigurată de Merrell Air Cushion. Împreună cu talpa Vibram specifică modelelor Merrel Moab 2 și Merrell Intercept dau efectul de susținere, protejând împotriva șocurilor și stabilizând perfect pe diverse tipuri de teren, de asemenea umed.
  • În ceea ce privește mediul umed – pantofii cu marcaj WTPF (Waterproof) au o căptușeală cu impregnare M-Select DRY care acționează ca o membrană, protejează împotriva vântului și a apei, facilitând în același timp îndepărtarea umezelii din interiorul pantofului.
  • Elementele exterioare din piele au primit un strat de poliuretan, care le protejează de absorbția apei și îmbunătățește durabilitatea.

Pantofi de trekking Merrell - de încredere pe traseul montan

Dacă ești în căutarea unor modele de încălțăminte de munte cu parametri excelenți, asigură-te că verifici ce îți pot oferi pantofii Merrell Moab 2. Pentru că acest model modern de încălțăminte se caracterizează prin rezistență și durabilitate ridicate și protejează perfect piciorul împotriva lovirii și alunecării.

Sandale Merrell - confort în timpul călătoriilor de vară

Pentru drumețiile montane de vară, poți alege sandale Merrell care îți vor permite să te miști confortabil și în siguranță pe teren abrupt. Încălțămintea menționată va oferi picioarelor tale o ventilație adecvată a aerului, datorită căreia acestea nu vor transpira în timpul activității fizice. 

Pantofi Merrell pentru damă, bărbați și copii - cele mai confortabile și dovedite modele pentru întreaga familie se găsesc în magazinul Epantofi

Oferta acestui producător include pantofi care combină caracteristicile încălțămintei urbane și off-road. La Epantofi găsești nu doar cizme hiking Merrell, ci și o gamă largă de sandale Merrell, pantofi, și adidași Merrell din materiale de înaltă calitate. Vizitând magazinul Epantofi, poți alege cu ușurință pantofi Merrell femei și bărbați la modă și comozi pentru întreaga familie. 

Ceea ce este important, încălțămintea acestui producător permite drumeții lungi în orice condiții meteorologice, deoarece a fost echipată cu o talpă stabilă și bine profilată, care absoarbe perfect șocurile la mers și alergare pe teren accidentat. Dacă îți place să petreci timp pe munte, la Epantofi.ro poți comanda încălțăminte outdoor de bună calitate din oferta brandului Merrell.

Pantofi sport Merrell - întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea pantofilor Merrell?

Tabelul de mărimi a fost pregătit de Merrell în așa fel încât fiecare client, indiferent de sex sau vârstă, poate alege rapid mărimea perfectă de pantofi pentru el însuși. Astfel, atunci când cauți o pereche de pantofi sau adidași Merrell verifică informațiile disponibile pe pagina produsului.

De unde să cumpăr pantofi Merrell?

La Epantofi, produsele colecțiilor Merrell sunt actualizate constant, pentru ca tată lumea să poată alege pantofii potriviți pentru a completa o ținută pentru o excursie la munte. În oferta magazinului Epantofi, vei găsi pantofi Merrell pentru fiecare sezon, care vor face din mers și alergat o plăcere pură pentru oricine.