100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 150

Încălțăminte Mizuno pentru femei și bărbați – găsește-ți perechea favorită

Mizuno Corporation este o companie japoneză de echipamente și îmbrăcăminte sportivă, fondată la Osaka în 1906 de către Rihachi Mizuno. Astăzi, Mizuno este o corporație globală care produce o mare varietate de echipamente și îmbrăcăminte sportivă pentru badminton, baseball, box, ciclism, fotbal, golf, judo, rugby, alergare, schi, atletism, înot, tenis de masă, tenis și volei.

Încălțăminte sport Mizuno – pentru alergare, volei sau alte activități sportive

Mizuno a fost fondată în 1906 ca Mizuno Brothers, Ltd. de Rihachi Mizuno și fratele său mai mic Rizo, în Osaka. Magazinul vindea articole diverse occidentale, inclusiv mingi de baseball, iar apoi, în 1907, a început să vândă îmbrăcăminte atletică la comandă. În 1910 magazinul s-a mutat în Umeda-Shinmichi și numele său a fost schimbat în Mizuno Shop. În 1913 firma a început să producă mingi de baseball și mănuși. În 1933, Mizuno a prezentat Star Line, primele crose de golf fabricate japonezi. Până în 1935, showroom-ul clubului de golf era cel mai mare din lume. În 1941, numele companiei a fost schimbat în Mizuno Co., Ltd și de atunci a rămas același. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Mizuno a fabricat artileria militară pentru efortul de război al Japoniei.

Încălțămintea Mizuno este perfectă pentru diferite activități fizice, cum ar fi alergare, volei sau alte activități sportive. Alege o pereche de încălțăminte pentru volei Mizuno și vei știi că picioarele tale vor fi în siguranță. Încălțămintea potrivită este cea care face diferența dintre accidentare și o alergare sigură. Așa că îți recomandăm să alegi încălțămintea pentru alergare Mizuno pentru aderență pe orice suprafață. 

Încălțăminte Mizuno sport – o selecție largă de încălțăminte la modă pe Epantofi

În magazinul Epantofi vei descoperi o gamă variată de încălțăminte sport. Încălțămintea Mizuno ocupă un loc fruntaș în alegerile persoanelor active, care își doresc să desfășoare activități fizice în siguranță. Găsești deopotrivă încălțăminte Mizuno pentru femei și încălțăminte Mizuno pentru bărbați. Poți să găsești modele de încălțăminte Mizuno pentru diferite sporturi, în diferite nuanțe și mărimi. În cel mai scurt timp poți avea perechea preferată de încălțăminte la tine acasă evitând astfel aglomerația din magazine. Alege să îți faci cumpărăturile în magazinul online Epantofi și poți să îți achiziționezi, pe lângă încălțăminte, și produse pentru îngrijirea și depozitarea corectă a încălțărilor tale preferate. În acest fel vei știi că încălțămintea ta, îngrijită și depozitată corespunzător, va rezista mult mai mult în timp și își va păstra caracteristicile atât de importante pentru siguranța ta în timpul activităților sportive.

Încălțăminte Mizuno -  întrebări frecvente

De unde să cumperi încălțăminte Mizuno?

Dacă dorești să cumperi încălțăminte de calitate pentru momentele în care faci sport, alege să cumperi încălțămintea produsă de brand-ul Mizuro. Aceasta poate fi găsită în magazinul online Epantofi de unde o poți comanda și o vei avea la tine acasă în cel mai scurt timp. Pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită, măsoară-ți piciorul și consultă tabelul de mărimi pus la dispoziție pe site. 

Ce încălțăminte să alegi pentru volei -  înaltă sau joasă?

încălțămintea sport este specifică pentru fiecare sport în parte, asta datorită faptului că diferitele tipuri de sporturi se desfășoară pe diferite tipuri de suprafețe. Acest lucru influențează alegerea materialului din care este fabricată talpa, în primul rând, și modelul de încălțăminte care trebuie să aibă anumite caracteristici. La volei este necesar că încălțămintea aleasă să îți protejeze glezna și să confere siguranță atunci când practici acest sport pe teren. Alege încălțăminte înaltă dacă dorești o mai bună susținere a gleznei, sau încălțăminte joasă dacă terenul este unul sigur iar talpa este aderentă și nu există risc de alunecare.