30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 42
Afișează identificatorul versiunii

Portofele Furla - faceți cunoștință cu producătorul italian de pantofi și accesorii elegante

Furla este o marcă premium de accesorii elegante, originară din Italia, fondată de designerul Aldo Furlanetto în 1927, colecțiile Furla au câştigat încrederea amatorilor de stil, eleganță şi bun gust datorită produselor ce includ genţi, portofele, ceasuri de calitate premium. Produsele brandului Furla sunt cunoscute pentru designul elegant, finisajele excepțional executate și atenția pe care o primesc, precum și pentru designul inovator. Portofelele Furla sunt unele dintre cele mai populare produse ale companiei. Accesoriile create sub egida Furla sunt perfecte pentru femeile active care doresc să adauge un pic de lux și stil garderobei lor.

Variante, caracteristici și culori disponibile în portofelele Furla

Un portofel Furla poate fi considerat o achiziţie excelentă pentru oricine iubește moda, tendințele sau stilul. Nu este doar un element practic și funcţional dar şi un accesoriu care spune multe despre personalitatea utilizatoarelor. Dacă îndrăgești detaliile elegante un portofel pentru femei Furla este perfect pentru tine, iar oferta Epantofi este generoasă. Navigând în categorie poți descoperi:

  • portofele de damă Furla simple sau cu imprimeuri, toate cu design premium;
  • accesorii precum portofele Furla din piele naturală cu detalii metalice moderne;
  • modele de portofele Furla cu fermoare sau alte sisteme de închidere sigure;
  • variante compacte, mici Furla din piele moderne și ergonomice;
  • expresivele portofele pentru femei roşii, cu design cosmopolit şi finisaje excepţional executate.

Portofelele din portofoliul Furla sunt accesorii cu personalitate pe care le poţi achiziţiona pentru a-ţi îmbogăţi colecţia de accesorii sau obiecte pe care le poţi oferi în dar. Un portofel pentru bărbați Furla realizat din piele naturală negru, maro sau roşie, poate fi un cadou minunat pentru partenerul tău. Varianta de portofel Furla de damă mic, compact, confecţionat din piele netedă cu elemente metalice aurii poate fi accesoriul ce te va ajuta să îţi organizezi cardurile banii şi cărţile de vizită. Trebuie să recunoaştem că farmecul unui model roșu, plăcut la atingere, cu greu poate fi egalat de un alt accesoriu, acesta este şi elementul care va oferi un plus de eleganță ținutei tale.

Portofel Furla Babylon - acesta și alte modele moderne de portofele într-o gamă vastă pot fi găsite pe Epantofi

Dacă iubești accesoriile de calitate, cu design modern şi ești în căutarea unor portofele Furla moderne, cu siguranţă, un model din linia Furla Babylon va răspunde perfect nevoilor tale. Orice portofel Furla Babylon se caracterizează prin design expresiv, calitate premium şi oferă plăcere în timpul utilizării, fiind exact accesoriul care va oferi un plus de personalitate imaginii tale. Epantofi propune o varietate mare de portofele Furla pentru femei, aşa că selectarea modelului potrivit va fi o sarcină antrenantă.

Mic sau mare - pentru ce portofel de damă să optezi?

Te întrebi cum să alegi portofelul perfect? E ușor! Optează pentru un model minimalist dacă-ţi doreşti versatilitate, pentru o variantă în culori puternice, cu finisaje metalice sau cu imprimeuri vesele, dacă îţi doreşti personalitate. Un model compact, mic este ideal pentru a fi păstrat în genţi mici şi rucsacuri compacte, iar unul mare poate completa ţinutele cu genţi shopper, Tote, bucket sau genţi de umăr mari. În categoria dedicată găsești:

  • un portofel Furla Babylon mic în nuantă de nude este ideal pentru ţinute elegante;
  • Varianta mare Furla Babylon grige sau varianta cognac sunt modele cu compartimentare excepțională;
  • portofelul mare Furla Babylon Toni Perla este decorat cu imprimeuri revigorante;
  • o variantă de portofel mic din colecția Furla Babylon negru cu design clasic va fi potrivit pentru orice ținută office, formală sau elegantă.

Portofel Furla roșu - un accent puternic într-un stil la modă

Dacă ești în căutarea unui portofel elegant și funcțional, cu ajutorul căruia îţi doreşti să faci o declarație de stil, atunci un portofel roșu Furla este varianta recomandată pentru tine. Un astfel de accesoriu va impresiona prin culoare puternică şi design rafinat. Dealtfel fiecare model vine cu compartimentare excelentă, cu numeroase fante pentru buna organizare, inclusiv buzunare glisante în partea din față, dar şi cu sisteme de închidere gândite pentru a spori siguranța bunurilor personale. Fie că ai nevoie de un nou partener de călătorie sau pur și simplu dorești un accesoriu cu personalitate, un portofel pentru femei Furla din oferta Epantofi merită luat în considerare!

Portofele Furla - întrebări frecvente

Portofelul pentru femei Furla - pe care să îl alegi pentru fiecare zi?

Furla oferă o varietate mare de portofele pentru femei, fiecare dintre modele fiind concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale diferitelor femei. Epantofi îţi propune modele diverse din care îl poţi delecta pe cel care te reprezintă. Portofel Furla mic negru, un model de din colecția Furla babylon nude, varianta de portofel roșu Furla mare sau unul din piele netedă… ai decis pe care doreşti să îl achiziţionezi pentru a-ţi completa colecția de accesorii?

Portofele Furla - cum să le curățăm?

Portofelele Furla sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a rezista. Cu toate acestea, ca orice altă piesă din piele, se pot murdări în timp. Pentru a păstra aspectul impecabil al unui portofel Furla, ar trebui să îl cureți ocazional folosind o cârpă moale și o soluție destinată curățării pielii naturale.