100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 126

Șepci Tommy Hilfiger - accesorii pentru cap emblematice pentru bărbați

Poate ești unul dintre cei care poartă căciuli Tommy Hilfiger pentru bărbați, însă nu știi istoria brand-ului Tommy Hilfiger. Până la sfârșitul anilor 1960, Beatles, The Rolling Stones, The Who sau cântăreți precum Jimmy Hendrix deveniseră un reper pentru tinerii vremii. Thomas Jacob Hilfiger, un băiat din Elmira, New York, avea 18 ani și dorea să se îmbrace ca starurile rock. Astfel, a a decis să-și folosească economiile (150 USD) pentru a cumpăra 20 de perechi diferite și a le vinde prietenilor săi, ajungând să își deschida primul magazin vintage, iar până în 1975 avea 10 magazine.  Cu toate acestea, Tommy Hilfiger s-a străduit să înțeleagă industria modei la început și, prin urmare, a dat faliment. Dar, în 1985, un investitor pe nume Mohan Murjani l-a convins să lanseze o marcă de îmbrăcăminte care să poarte propriul lui nume.  

Șapcă Tommy Hilfiger pentru bărbați - va adăuga clasă ținutei tale

O șapcă Tommy Hilfiger pentru bărbați este ideală pentru accesorizarea oricărei ținute pentru că aceasta este o adevărată piesă clasică pe care ar trebui să o ai in garderoba ta. Dacă aceste căciuli Tommy Hilfiger pentru bărbați au fost folosite cândva pentru latura lor practică, acum sunt un accesoriu de modă în sine. Indiferent dacă este sportivă, șic sau casual, șapca aduce o notă de stil care îi lipsește fiecărei ținute!

Stil sportiv - șapcă de baseball

O adevărată bază de streetwear, șapca de baseball Tommy Hilfiger te însoțește în toate look-urile tale, indiferent de stilul tău. Daca brandul optează pentru un design clasic de inspirație sport, acesta oferă o posibilitate infinită de stil datorita culorilor pe cat de sobre, pe atat de excentrice, astfel incat fiecare barbat sa-si gaseasca accesoriul făcut pentru el.

La modă iarna, cu sigla Tommy Hilfiger pe cap

De la șapca Tommy Hilfiger pentru bărbaţi clasică monocromă sobră până la șapca cu logo, trecând pe lângă șapca foarte colorată, șepcile Tommy Hilfiger pentru bărbați sunt potrivite pentru toate stilurile pentru a satisface dorințele tuturor fanilor modei. 

Șepci și căciuli Tommy Hilfiger pentru bărbați - cea mai mare selecție de pe Epantofi

Foarte practică vara, dar și în celelalte anotimpuri, șapca pentru bărbați Tommy Hilfiger este accesoriul în trend pe care poți varia și care îți poate completa ținutele. Pe cât de practice, pe atât de estetice, aceste căciuli de iarnă pentru bărbați Tommy Hilfiger sunt foarte utile în multe ocazii. Dacă ești în căutarea uneia, ai ajuns la locul potrivit cu această selecție a celor mai bune șepci pentru bărbați de pe piață din care îți poți alege. Poți combina o șapcă de bărbați cu:

  • cămașă denim;
  • o haină de ploaie neagră;
  • un blazer;
  • jachetă de blugi albastră;
  • pn pardesiu.

Șepci și căciuli pentru bărbați Tommy Hilfiger - întrebări frecvente

Ce tip de șapcă de vară Tommy Hilfiger să alegi?

Șepcile acestui brand american sunt cunoscute nu numai pentru calitatea lor înaltă, ci și pentru designul lor unic care vine în întâmpinarea celor mai noi tendințe ale modei. O șapcă Tommy Hilfiger, ca orice marcă, este dovada acestui lucru. Este simplă, elegantă, confortabilă și de înaltă clasă. O șapcă bărbătească Tommy Hilfiger vine în diferite modele și culori potrivite pentru vară, iar pentru acest anotimp, poți alege o șapcă din bumbac sau in. De asemenea, pentru a alege o șapcă pentru bărbați, trebuie mai întâi să ții cont de mărime și să-ți cunoști circumferința capului.

Care sunt tipurile de logo-uri de pe șepcile Tommy Hilfiger?

Principalul atribut care confirmă că o căciulă de iarnă pentru bărbați Tommy Hilfiger este originală este logo-ul său. Sigla Tommy Hilfinger reflectă spiritul nautic al mărcii, precum și rădăcinile sale americane. Acesta este un dreptunghi format din dungi orizontale albastre deasupra și dedesubt, între care în stânga apare o dungă orizontală albă și în dreapta o dungă roșie. Logo-ul este sub forma unui material țesut de înaltă calitate. Acest logo este plasat clar în mijloc - între cuvintele mărcii în sine.