30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Sport
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 379
Afișează identificatorul versiunii

Converse – teniși reprezentativi pentru femei, iubiți în toată lumea

Converse este o marcă de teniși atât de renumită, încât uneori se creează confuzia pentru anumite persoane care nici nu mai folosesc termenul de „teniși” ci îl înlocuiesc cu cel de “converși”. Aceștia au devenit populari în întreaga lume datorită modelului clasic, alb, mai înalt sau chiar jos sub gleznă. Acești teniși sunt purtați în tot felul de combinații, de la stilul sport când sunt asortați unor pantaloni de trening lejeri, până la stilul elegant când sunt purtați alături de un sacou. Faptul că sunt atât de apreciați în toată lumea și foarte multe persoane îi preferă altor tipuri de încălțăminte face din aceștia un tip de încălțăminte extrem de fiabil și de versatil.

Teniși Converse pentru femei – perfecți pentru un stil casual

Converse pentru femei au ajuns să fie la un moment dat un trend pentru pozele din ziua nunții, atunci când miresele alegeau acest tip de încălțăminte alături de rochia lor de mireasă. Tenișii Converse pentru femei se pot purta la rochii de vară, pantaloni scurți, salopete și chiar blugi sau pantaloni de trening. Stilul casual este perfect completat cu o pereche de Converse albi pentru femei. Aceștia se asortează ușor cu bijuterii în stilul urban, supradimensionate și cu diferite tipuri de genți, de la poșete de umăr mici până la genți mari, încăpătoare. Poți să alegi să porți încălțămintea Converse pentru femei într-o zi în care ai planificat o plimbare prin parc, o ieșire în oraș cu cea mai bună prietenă sau chiar o seară la cinema alături de jumătatea ta. Converse înalți pentru femei se potrivesc foarte bine alături de o fustă sau o rochie, iar tenișii joși sunt potriviți lângă o pereche de pantaloni scurți.

Converse albi – încălțăminte universală pentru femei care nu se va demoda niciodată

Așa cum spuneam, acești teniși Converse albi pentru femei sunt genul de piesă vestimentară care este un must have în garderoba oricărei femei, fie că vorbim despre Converse negri pentru femei sau albi. Converse albi au devenit reprezentativi pentru tot ce înseamnă teniși, de aceea foarte multe persoane când spun teniși se gândesc direct la Converse. Converse albi pot părea greu de întreținut, însă dacă respecți indicațiile producătorului vei avea foarte multă vreme acest tip de încălțăminte, te poți bucura de ei tot atât timp cât te vei bucura de niște Converse înalți negri pentru femei, fiind la fel de ușor de întreținut.

Converse pentru femei – întrebări frecvente

Converse – ce mărime să alegi?

Așa cum îți alegi în mod normal mărimea la încălțăminte, alege și mărimea la încălțămintea Converse. Acești teniși se pliază pe măsurile normale. Este însă indicat ca înainte de a da o comandă în magazinul online, să consulți tabelul de mărimi de pe pagina lor pentru a te asigura că îți achiziționezi perechea potrivită. Dacă măsura nu este cea bună riști să te deranjeze și să îți provoace răni, iar dacă măsura este mai mare aceștia se vor deforma după doar câteva purtări.

Cum să îți cureți converșii albi?

Așa cum îți îngrijești fiecare pereche de încălțăminte, este important să te ocupi și de întreținerea perechii tale de Converse albi. În primul rând curăță încălțămintea după fiecare purtare, pentru a îndepărta praful și impuritățile. Este foarte important să îi depozitezi în spații bine aerisite, uscate, în care să nu fie în pericol de a prinde mucegai. Pentru a te bucura de perechea ta preferată de Converse este foarte important să folosești doar detergenți care nu vor afecta materialul din care aceștia sunt fabricați. Vei găsi în magazinul online toate produsele necesare pentru a putea să îngrijești corespunzător acest tip de încălțăminte.