100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Destinat pentru
Stil
Produse rămase: 186
Afișează identificatorul versiunii

Ceas Casio - calitate atemporală

Cool, elegante, rezistente și accesibile, compania japoneză Casio a făcut nenumărate inovații de la introducerea primului său ceas digital cuarț în anii 1970 și a reușit să rămână un reper în această piață. Ceasurile Casio nu se demodează niciodată, acest lucru începe să devină din ce în ce mai clar, calitatea atemporală stând la baza acestor accesorii atât de iubite. Mulți dintre cei care astăzi își doresc un ceas Casio sunt cei care fie au visat în copilărie la un astfel de accesoriu, însă nu au avut norocul să îl primească, ori cei mai nostalgic care vor să reconstruiască măcar un pic o parte a lumii lor de atunci, când purtau cu mândrie un ceas Casio. Fie că este vorba de un ceas de băiat Casio sau ceasuri pentru femei Casio, vorbim de o calitate excepțională și de modele care se fac extrem de ușor remarcate. Casio a scris istorie cu modelele faimoase de ceasuri, pe care oricine le recunoaște astăzi cu ușurință.

Ceasuri Casio - tehnologie japoneză și un clasic etern

Casio este una dintre cele mai mari și mai de încredere mărci de electronice japoneze din lume. De-a lungul anilor, marca a dezvoltat noi modele de ceasuri și tehnologii interesante, însă în același timp a păstrat și unele dintre cele mai iubite piese vintage, care acum au devenit piese clasice, mereu actuale. Dacă ești în căutarea unui model de ceas care are toate calitățile pentru a trece testul timpului, nu există un loc mai bun pentru a începe căutările, decât cu o colecție de ceasuri Casio - acestea sunt, la urma urmei, preferatele eroilor de acțiune din filmele SF, accesorii de bază ale multor vedete în viața reală și parteneri incredibil de durabili și puternici pentru oricine le portă.

Ceasuri pentru femei Casio în stil vintage

Modelele de ceasuri pentru femei Casio în stil vintage reprezintă o parte semnificativă din colecția mărcii. Pentru o femeie care pune preț pe calitatea accesoriilor și alege să poarte de obicei piese care spun o poveste, un ceas Casion poate fi cea mai potrivită alegere. Ceasurile pentru femei Casio în stil vintage sunt atât cu design elegant, putând fi purtate la cele mai rafinate ținute, dar sunt și modele sport care vor fi accesoriile ideale la un outfit lejer.

Ceasuri Casio - întrebări frecvente

Ce model de ceas Casio să alegeți?

Alege un model de ceas Casio în funcție de preferințele personale și de stilul de viață. O persoană activă, mereu în mișcare poate opta pentru un model de ceas sport. Dacă obișnuiești să porți ținute casual sau elegante, atunci poți opta pentru un model vintage atât metalic, cât și de plastic.

Cum să setați un ceas Casio?

Pentru a seta ora pe un ceas Casio selectați ora de start cu ajutorul butonului D. Apoi, apăsați butonul C pentru a vă deplasa între diferite setări, cum ar fi orele și minutele. În cele din urmă, utilizați butoanele B și D pentru a regla ora. După ce setările sunt corecte, apăsați butonul A pentru a ieși și a seta ora.

Cum se schimbă cureaua unui ceas Casio?

Așează ceasul cu fața în jos, găsește telescoapele, apoi scoate-le cu ajutorul unui ac. Atașează cureaua cea nouă, introdu telescoapele în cele două minicanale ale noii curele. Apoi, le vei fixa în umerii ceasului prin apăsare.

Ceasurile Casio pot fi folosite în timpul sportului?

Ceasurile Casio pot fi folosite în timpul sportului. Unele modele au funcționalități importante care îți pot fi de ajutor în timpul antrenamentelor.