30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 484
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte Froddo – pantofi pentru copii pentru diferite ocazii

Froddo este un brand de încălţăminte pentru copii originar din Croația care propune un alt fel de încălţăminte. Pantofii Froddo nu conţin crom şi sunt fabricați din piele tăbăcită cu legume, cel mai natural dintre materiale, ceea ce înseamnă o grijă în plus faţă de sănătatea piciorelelor micuţilor. Froddo propune modele variate de încălţări de la sandale, la pantofi eleganţi, încălţări sport, până la modele haioase de încălţăminte pentru interior. Toate modelele din colecţiile Froddo sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, oferind confort şi suport, caracteristici atât de importante atunci când vorbim de sănătatea copiilor noştri.

Pantofii Froddo pentru copii, un grad mare de confort pentru copilul tău

Froddo înseamnă mai presus de orice încălţăminte confortabilă pentru copii. Majoritatea modelelor sunt ajustabile, având velcro sau barete şi catarame, oferă stabilitate şi suport, sunt uşoare şi permit piciorului să aibă spaţiu suficient pentru a nu apărea disconfort. Fiind realizate din piele naturală, încălţările Froddo permit piciorului să respire corespunzător, împiedica transpiraţia, iar picioarele celor mic vor fi cu adevărat fericite, inclusiv atunci când merge la plimbare sau se caţără în copaci, ori este la locul de joacă.

Sandale Froddo – confort în vacanţă pentru sănătatea picioarelor celui mic

Froddo are în colecţiile sale atât sandale pentru fetiţe cât şi sandale pentru băieţi. Există modele de sandale cu vârful închis, dar şi sandale cu barete care lasă piciorul liber, fiind indicate pentru vara. Pentru copiii de vârste mici sau pentru cei mai neastâmpăraţi, o pereche de sandale Froddo cu vârful acoperit şi cât mai multe barete poate fi alegerea perfectă, protejând degetele celui mic de eventualele accidente.

Încălţările Froddo – cele mai frecvente întrebări

Cum se întreţin încălţările Froddo pentru copii?

Pentru că un copil să îşi păstreze încălţările Froddo într-o stare cât mai bună, până când nu îi mai vin, este important să aibă grija să nu îi lovească de lucruri tari cum ar fi bordura, să nu intre cu ei în bălţile cu noroi, să nu îi zgârie şi aşa mai departe. Apoi, fiecare model de încălţări Froddo se curăţa în funcţie de materialul din care este confecţionat.

Froddo – ce măsură se potriveşte copilului meu?

Pentru a determina măsură potrivită de încălţări Froddo pentru copilul tău este recomandat să măsori talpa copilului înainte. Apoi, verifica în tabelul de măsuri Froddo care este mărimea care corespunde cel mai aproape numărului de centimetri.

Încălţările Frodo – cum să ai grijă de ele?

Toţi părinţii ştiu că o pereche de încălţări pentru cel mic nu poate fi purtată la nesfârşit, în primul rând că până la următorul sezon cel mai probabil nu I se mai potriveşte mărimea. Dar cu toate acestea este important ca după fiecare purtate, încălţările să fie curăţate cu o lavetă umedă şi depozitate într-un dulap.