30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 355
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Gant - pentru toate anotimpurile anului

Înaltă calitate și stilul, fac din cele mai la modă și mai frumoase modele de pantofi Gant o valoare sigură și atemporală pentru garderobă. Cu aceste modele de pantofi, toată familia se va încălța la modă și se vor bucura în același timp de un confort inegalabil. Domnii pot să poarte pantofii lor Gant alături de o cămașă sau de o maletă și de un costum deux-pieces. Dar pot să aleagă modele de încălțăminte Gant mai puțin stricte pentru weekend. Doamnele care sunt mai cochete, dar care nu vor să renunțe la confort, pot să poarte și ele peste tot încălțăminte pentru femei Gant.

Încălțăminte pentru femei Gant - pariați pe treninguri confortabile?

Gant este o marcă americană creată în anul 1949 de către Bernard Gantmacher la New Haven. Marca Gant începe deci mai întâi în Statele Unite în lumea modei cu fabricarea de cămăși, apoi evoluează foarte mult după al doilea război mondial cu o abordare mai sportivă. Este o marcă de pantofi orientată atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu un stil sport șic. Sinonimă cu arta americană de a trăi, Gant propune prin intermediul colecțiilor sale încălțăminte de calitate excelentă. O îmbinare excelentă între stilul casual american și eleganța europeană, pantofii Gant vor conferi persoanelor care le poartă o aură unică. Modelele de pantofi Gant se recomandă celor care vor să îmbine de minune finețea și confortul cu linii fanteziste și colorate. Și se adresează tuturor celor care sunt sensibile la cele mai îngrijite finisaje și detalii.

Încălțăminte pentru bărbați Gant - confort și ușurință în crearea de noi stilizări

Uneori, bărbaților le vine greu să găsească perechea perfectă de pantofi, care să le fie cu adevărat pe plac. Fiecare ocazie are nevoie de o pereche de pantofi specială și alegerea nu ar trebui să fie atât de complicată, dar puține mărci de pantofi propun modele care corespund cu adevărat nevoilor și dorințelor bărbaților. A venit însă timpul schimbărilor, deoarece îți propunem încălțăminte pentru bărbați Gant, cea mai adaptată nevoilor bărbaților. Bărbații pot să poarte astfel pantofii la lucru, cu o cămașă din bumbac, un sacou și o pereche de pantaloni clasici. Și pentru cele mai speciale ocazii, marca propune de altfel și modele de pantofi rafinați și extrem de șic. Foarte ușor de purtat, cele mai elegante modele de pantofi Gant au marele avantaj de a putea fi aleși în diferite culori.

Încălțăminte Gant - întrebări frecvente

Adidași sau pantofi- ce pantofi Gant să aleg?

Adepții pantofilor de tip derby pot alege maroul și negrul, pentru pantofi, mereu nuanțe atemporale. Și pentru zilele mai casual, marca Gant propune de asemenea modele cu un stil mai casual si mai relaxat care se pot purta cu blugi și cu o bluză sau o cămașă. Iar pentru adepții unui stil mai sport, există încălțăminte Gant care propune și cele mai trendy modele de sneakerși.

Pentru ce ocazii sunt potriviți pantofii Gant, în special espadrilele?

Espadrilele sunt cea mai bună alternativă la sandale atunci când vrei să fii mai elegant. Te ajută deci să nu renunți la confort, dar vin si cu un plus de sofisticare pentru zilele mai speciale din viața ta.

Textile sau piele - în ce pantofi Gant să te plimbi zilnic?

Din piele nabuck, din piele clasică sau textile, cele mai frumoase modele de pantofi Gant sunt cele care te pot echipa în orice moment al zilei și în orice moment al anului. Materialele sunt cele mai variate și asocierile te vor atrage cu siguranță. Pantofii Gant se disting mai ales prin marea lor diversitate și modele variate disponibile.

Pantofii Gant sunt potriviți pentru întâlniri de afaceri?

Moda Gant se definește drept una nobilă, elegantă, dar și de o eleganță sportivă. Deci Da, se pot folosi și la întâlnirile de afaceri. Colecțiile de pantofi Gant asigură cel mai mare confort și un plus de modernitate, mereu în cel mai rafinat și mai stilizat look.