100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 179

Ochelari de soare Uvex pentru damă - polarizaţi, fotocromatici şi cu lentile interschimbabile

Ochelarii de soare Uvex pentru femei oferă amestecul perfect de stil și funcționalitate. Cu o varietate de opțiuni de rame și lentile, femeile pot găsi perechea perfectă de ochelari de soare care să se potrivească stilului lor individual. Lentilele interschimbabile îţi permit să îţi personalizezi ochelarii de soare pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Fie că eşti în căutarea unei perechi de ochelari de soare cu lentile cu nuanță deschisă pentru condus sau a unei lentile mai închise pentru condiții de soare mai intense, Uvex are o lentilă potrivită nevoilor tale. Ochelarii polarizanti UVEX reduc strălucirea și reflexiile, fiind ideali pentru utilizare în condiții de lumină puternică. Lentilele fotocromatice se întunecă automat ca răspuns la lumina puternică, fiind perfecte pentru utilizare atât în condiții însorite, cât și în zilele cu nori. Ambele modele asigură protecție UV 100%, ceea ce le recomandă pentru a-ţi proteja ochii de razele dăunătoare ale soarelui.

Căști Uvex - protecție împotriva șocurilor pentru ea, el și cel mic

Dacă eşti în căutarea unor căști care să îţi protejeze urechile de zgomote puternice, ar trebui să iei în considerare căștile Uvex. Acestea sunt concepute pentru a îţi proteja urechile de zgomote puternice dar şi de șocuri. Căștile Uvex sunt realizate cu un design unic care include două tipuri diferite de căști pentru urechi. Primul tip de cupe pentru urechi este fabricat din spumă și este conceput pentru a se potrivi perfect peste ureche. Cel de-al doilea tip de căști este fabricat din silicon și este proiectat să se potrivească perfect peste ureche, oferind în același timp o barieră care vă va proteja urechea de șocuri.

Ochelari de protecție Uvex - protejează-ți ochii pe pârtii

Dacă ești un pasionat de schi sau snowboarder, știi cât de important este să-ți protejezi ochii de soarele strălucitor și de strălucirea zăpezii. Ochelarii de protecție Uvex sunt proiectați pentru a face exact acest lucru, cu lentile care oferă protecție UV 100%. De asemenea, vin cu un strat anti-aburire, astfel încât să poţi vedea întotdeauna clar. Designul atractiv şi elegant îi recomandă ca fiind o achiziţie inspirată pentru o zi petrecută pe partie, dar şi pentru drumeţii sau alte activităţi în natură. Pe Epantofi vei gasi ochelari Uvex la preţuri atractive şi în modele variate. Îngrijirea adecvată a ochelarilor este importantă pentru a le prelungi viața și a le menține aspectul nou. Din fericire, Uvex oferă instrucțiuni de îngrijire ușor de urmat cu toate produsele lor. Pentru ochelarii de soare, Uvex recomandă curățarea lentilelor cu o cârpă moale și uscată și depozitarea lor într-o cutie atunci când nu sunt folosite. Pentru ochelarii de bicicleta Uvex recomandă să foloseşti o soluție blândă de apă și săpun pentru a curăța lentilele și rama, apoi să îi ştergi cu o cârpă moale și uscată.

Uvex - întrebări frecvente:

Ce este compania Uvex?

Uvex este o companie germană de optică care produce ochelari de soare, ochelari de schi și ochelari de protecție de înaltă calitate. Compania este în afaceri de peste 100 de ani și este cunoscută pentru designul inovator și produsele de înaltă calitate.

Ochelari Uvex - cum să-i alegi?

Ia în considerare tipul de activitate pentru care îi vei folosi. Uvex oferă o mare varietate de ochelari de soare, ochelari de schi și ochelari de protecție care sunt proiectați pentru diferite activități.