100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare 1
Confecționat din
Mărimea rucsacului
Stil
Produse rămase: 51
Afișează identificatorul versiunii

Descoperă atracția atemporală și versatilitatea rucsacurilor bej, un accesoriu elegant și funcțional pentru orice ocazie

Găsești cât ai zice pește noul tău model de rucsac bej preferat pe Epantofi! Atunci când vine vorba despre accesorii, dificil să alegi ceva mai funcțional, mai versatil, mai confortabil, dar și mai elegant decât tradiționalul rucsac. Este cel mai practic pentru a merge la cumpărături, este esențial pentru plimbări, pentru ieșirile în oraș sau pentru drumeții…. Un rucsac bej pentru femei Nobo pe lângă faptul că este funcțional, îți permite să îți exprimi stilul grație celei mai mai varietăți de forme, de materiale sau nuanțe de bej. 

Sublimează ținuta cu un rucsac bej, adăugând o notă de eleganță și practicitate look-ului 

Ai nevoie de un model de rucsac bej emblematic, dar șic care să îți permită să ai mâinile libere în orice situație? Cu siguranță că vei fi fermecată de un rucsac bej Tommy Hilfiger care va veni cu un plus de eleganță, dar și de practicitate. Sunt modele estetice, dar și extrem de practice. Fie că îl porți în fiecare zi sau într-o ieșire elegantă în oraș, cu blugi sau cu o rochie mai girly, cu un look casual sau cu o ținută mai elegantă, un rucsac bej pentru femei Guess este practic și elegant în orice împrejurare. În selecția Epantofi, vei găsi o gamă largă de rucsacuri Guess pentru femei:

  • modele sobre;
  • variante sofisticate;
  • negre și clasice;
  • rucsacuri pentru femei urbane.

Completează-ți ansamblul casual de weekend cu un rucsac bej, asociindu-l cu blugi, un tricou și adidași pentru un aer relaxat

Rucsacul bej este secretul pentru un look casual de week-end foarte reușit, dar foarte modern în același timp. Este de ajuns dacă alegi să îl porți alături de un tricou și de adidași mai sporty. 

Fă o declarație șic cu un rucsac bej, completându-ți ținuta de birou cu un blazer, o bluză și pantaloni eleganți

Un model de rucsac bej mai îndrăzneț te va ajuta să faci cea mai frumoasă declarație de stil alături de un blazer și de pantalonii eleganți de costum. Este un accesoriu funcțional și versatil şi pune în valoare orice outfit office. Designul minimalist este ideal pentru a completa stilizările de birou. Poate fi asociat oricând cu articole emblematice ale garderobei office şi permite crearea unui look impecabil, fără a-i știrbi din notorietate.

Explorează selecția diversă și actualizată de rucsacuri bej de la Epantofi, prezentând o gamă de mărci și modele pentru toate gusturile

Un rucsac bej este elementul ce completează perfect orice ținută modernă. Reactualizate de către cele mai celebre sau mai populare mărci, modelele de rucsacuri bej știu cum să fie discrete, elegante și funcționale pentru a pune cel mai bine în valoare pantofii sau gecile tale. Vrei un rucsac din piele pentru a merge la muncă? Un model mai de aventurier pentru plimbările sau drumețile tale? Un model mai clasic care să se potrivească cu toate ținutele tale? Pe Epantofi vei găsi varianta ideala de rucsac bej care te va pune cel mai bine în valoare. Pentru că un lucru e sigur – un rucsac este un accesoriu prețios pentru ținutele tale. Ai nevoie deci și tu de modelul tău de pe Epantofi!

Rucsac bej - întrebări frecvente

Rucsacul bej pentru femei Guess vine cu mai multe compartimente pentru organizarea lucrurilor esențiale?

Da, colecția de rucsacuri bej pentru doamne are cea mai mare varietate de designuri, de forme sau culori, de la modele mai minimaliste și extrem de șic la cele cu logo-uri și compartimente și buzunare foarte practice pentru a organiza lucrurile esențiale de care ai nevoie. 

Care este gama de mărimi disponibilă pentru rucsacurile bej pentru femei Nobo?

Poți alege un model de rucsac bej pentru femei Nobo în funcție de nevoile tale zilnice. Dorești să păstrezi în el doar cheile, telefonul și actele, sau nu pleci niciodată nicăieri fără portofel și o sticlă de apă? Gama include rucsacuri pentru femei Nobo  într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale.