Sortează
Mărime
Preț
Marca
Tip produs
Sport
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 2.020
Afișează identificatorul versiunii

Sneakers negri - cea mai universală încălțăminte din garderoba bărbaților

O pereche de sneakers negri sunt un must-have în garderoba oricărui bărbat. Acest tip de încălțăminte este extrem de versatil și poate fi integrat în aproape orice ținută, fiind ideal pentru purtarea de zi cu zi. Fie că te pregătești pentru o ieșire seara în oraș sau ai nevoie de un look casual pentru o plimbare în parc, o pereche de sneakers negri pentru bărbați sunt o alegere excelentă. Sneakerșii negri se pot adapta ușor la o multitudine de nuanțe din vestimentația ta, astfel că îi vei putea combina cu aproape orice îți dorești. Pe EPANTOFI ai de ales între minimalismul unei perechi de sneakers negri Guess, extravaganța unei perechi sneakers negri Togoshi sau eleganța și confortul oferit de o pereche de sneakers negri Tommy Hilfiger. Indiferent de preferințele personale și de stilul pe care vrei să îl adopți, pe Epantofi vei regăsi cu siguranță exact ceea ce cauți!

Sneakers negri pentru bărbați - vor fi iubiți de entuziaștii minimalismului în modă

Sneakerșii negri pentru bărbați sunt o opțiune flexibilă de încălțăminte la modă, ce poate fi adaptată într-o multitudine de moduri pentru a se potrivi oricărei ocazii. Datorită aspectului minimalist, o pereche de sneakers negri pentru bărbați poate fi asociată cu blugi sau pantaloni chino pentru un look smart casual sau cu pantaloni scurți din denim pentru un aspect ceva mai relaxat. Designul simplu, dar elegant, al unei perechi de sneakers negri face ca acest tip de încălțăminte să se numere întotdeauna în topul preferințelor bărbaților preocupați de aspectul lor. Și pentru că se potrivesc perfect în aproape orice stilizare, sunt, de asemenea, o investiție bună pe termen lung. Așadar, dacă ai nevoie de încălțări care pot deveni rapid un laitmotiv al garderobei tale, comandă online o pereche de sneakers negri premium de pe Epantofi. Vor fi cea mai bună alegere pe care ai făcut-o vreodată!  

Sneakers alb cu negru - un duo elegant de culori într-o versiune sportivă

O pereche de sneakers alb cu negru este de preferat atunci când vrei încălțăminte care să se poată adapta ușor atât unei ținute dressy, cât și unui aspect ceva mai sportiv. Această combinație clasică de culori este ideală pentru oricine își dorește o ținută îngrijită, dar și cu un iz atletic în același timp, care să inspire masculinitate. Sneakerșii alb cu negru pot fi asociați cu aproape orice tip de piesă vestimentară sport, de la pantaloni de trening, pantaloni scurți din denim sau bumbac. Se potrivesc foarte bine cu articole de îmbrăcăminte în aceeași combinație de culori, dar la fel de bine pot fi integrați în ținute divers colorate. Intră acum în magazinul nostru online și răsfoiește selecția cu cele mai la modă modele de sneakers alb cu negru pe care le vei întâlni vreodată și completează-ți garderoba așa cum îți dorești!

Sneakers negri pentru bărbați - întrebări frecvente

Cum să porți sneakers negri?

Sneakerșii negri pentru bărbați pot fi purtați în diferite moduri, în funcție de stilul personal. Pentru un aspect casual, îi poți combina cu blugi sau pantaloni scurți. Pentru un aspect dressy, adaugă pantaloni chino sau de bumbac. De asemenea, merg perfect cu un costum casual pentru un look mai modern. Sneakerșii negri sunt o opțiune excelentă dacă ești în căutarea unor pantofi confortabili și eleganți.

Cum să cureți o pereche de sneakers negri?

Mai întâi, îndepărtează murdăria de suprafață cu o perie moale. Apoi, utilizează o soluție blândă de apă cu detergent pentru a elimina petele persistente. Clătiți bine pantofii cu apă curată și lasă-i să se usuce la aer. Dacă pantofii sunt confecționați din piele, poți, de asemenea, să-i tratezi cu un balsam special pentru produse din piele naturală piele pentru a preveni uscarea și crăparea materialului din care sunt fabricați.