30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Încălțătoare lungi – modul confortabil de a-ți pune pantofii eleganți

Un încălțător este un obiect din metal sau plastic în formă de limbă care ajută la introducerea piciorului în încălțăminte. Acesta este un accesoriu util care nu trebuie să lipsească din locuința nimănui. Acestea există în mai multe dimensiuni. Poți să alegi un încălțător scurt, care este foarte eficient deoarece îl poți manipula mai bine. Un încălțător lung însă este foarte ușor de folosit, în special de către persoanele care au probleme în a se apleca. Acesta se poate folosi stând în picioare și este la fel de eficient ca cel scurt. După modelul acestor încălțătoare lungi s-a inventat ulterior și încălțătorul pentru șosete. Acesta te ajută să îți pui șosetele atunci când nu te poți apleca. Toate aceste tipuri de încălțătoare, precum și alte accesorii pentru încălțăminte, cum ar fii calapoade, diferite creme și spray-uri pentru întreținerea încălțămintei, tălpici și diferite tipuri de perii, au o secțiune separată și le regăsești în oferta tuturor magazinelor care comercializează încălțăminte, fie ele magazine fizice sau magazine online. De cele mai multe ori atunci când îți achiziționezi o pereche de încălțăminte, consultanții în vânzări îți propun și accesoriile potrivite pentru acel tip de încălțăminte. Pantofii eleganți sunt în topul celor ce primesc ca propunere de accesoriu un încălțător. Aceștia de obicei sunt puțin mai rigizi și necesită ajutor la punerea în picioare.

Încălțătoare de metal – un accesoriu clasic pentru încălțăminte pentru fiecare sezon din an

Materialul din care este fabricat un încălțător este foarte important deoarece acesta stabilește rezistența lui. Bineînțeles că un încălțător din metal va avea mai multa rezistență. Acesta poate fi atât lung cât și scurt. Un încălțător lung de metal are o rezistență foarte mare și te poți folosi de el o perioadă lungă de timp, la acesta neexistând riscul să se rupă așa cum exista la cel de plastic. Acestea au de obicei un sistem prin care le poți agăța fiind mai ușor de depozitat astfel și mult mai accesibile. Cel mai probabil îți dorești ca acesta să fie la îndemână, pe hol, acolo unde te încalți înainte de plecare.

Încălțătoare pentru copii – învață-ți copiii să fie independenți de la o vârstă fragedă

Pentru că încălțămintea copiilor este mai îngustă decât ce a unui adult, este dificil să folosești același tip de încălțător și pentru ei. De aceea există încălțătoare special create pentru copii, care sunt mai înguste și care pot fi ușor manipulate de către cei mici. Poți astfel să îți înveți copilul să se încalțe singur și să fie independent de la o vârstă fragedă. Un încălțător pentru copii este ceva ce nu ar trebui să lipsească din casa ta. De preferat, acesta este scurt pentru că nu se justifică unul lung la copii care oricum stau în poziție așezat când se încalță pentru mai multă stabilitate. Faptul că îl lași să se încalțe singur este un prim pas în dezvoltarea și câștigarea încrederii în sine, un precedent al tuturor acțiunilor pe care le poate face singur in viitorul apropiat.

Încălțătoare – întrebări frecvente

Încălțătoare – de unde să le cumperi?

Când vine vorba de accesorii pentru încălțăminte poți consulta oferta pe epantofi.ro. Acolo vei găsi o gamă largă de încălțătoare dintre care să alegi.

Încălțătoarea lungi și scurte – pe care să le alegi?

Poți sa alegi dintre încălțătoarele lungi sau scurte, în funcție de ce necesități ai. Dacă nu ai o problemă în a te apleca atunci poți alege un înălțător scurt. Însă dacă ai probleme cu spatele, sau efectiv ai alte motive medicale pentru care nu ai avea cum să te apleci, atunci un încălțător lung este ceea ce ai nevoie.