100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

159 produse

Brățara de aur – un plus elegant de creativitate

Accesoriu la modă, cu ajutorul căruia pot să îi oferi ținutei tale un plus de eleganță, creativitate sau o notă personală, o brățară de aur este soluția potrivită pentru completarea ținutelor într-un mod inedit. Cu ajutorul unei brățări îți poți accesoriza ținutele într-o manieră modernă, elegantă sau într-un stil simplu, clasic. Modelele diverse de brățări pe care le poți găsi pe epantofi.ro îți oferă posibilitatea de a alege varianta care ți se potrivește în funcție de preferințele personale. Poți alege o brățară de aur de mărimea potrivită, o brățară realizată din materiale de calitate și cu detalii care te pot ajuta să obții stilul preferat. De asemenea, poți alege din modelele de brățări de damă care te vor ajuta să oferi o notă creativă ținutelor tale. Cu un design modern și cu detalii atractive, modelele de brățări pe care le poți achiziționa de pe epantofi.ro reprezintă accesoriile unice cu ajutorul cărora îți poți completa ținutele.

Brățări de damă în magazinul epantofi.ro

Magazinul epantofi.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de brățări de damă realizate din cele mai bune materiale, cu un design creativ și atractiv. Poți alege brățări aparținând unor branduri de renume; o brăţară Karl Lagerfeld din piele, în culoarea preferată, cu detalii metalice strălucitoare, o brăţară cu șnur Tory Burch realizată din plastic de înaltă calitate, cu decorațiuni din zircon sau o brățară de damă Guess cu închidere cu cataramă, pentru un stil urban cu care vei atrage toate privirile, oricare dintre acestea îți poate accesoriza într-un mod inedit cele mai moderne și frumoase ținute. Detaliile strălucitoare pot oferi o notă personalizată ținutei tale, iar posibilitatea de a alege din modele, culori și designuri diferite îți permite să faci o alegere în care te regăsești.

Brățară de damă – alege ceva pentru tine și cel mai bun prieten al tău

Un accesoriu atât de simplu cum este o brățară poate reprezenta un obiect plin de semnificații pe care să îl porți cu plăcere în completarea ținutelor tale la modă. Însă dincolo de acest aspect, o brățară poate avea și o simbolistică inedită – aceasta poate reprezenta semnul prieteniei pe care ai legat-o cu o persoană dragă, iar alegerea unuia dintre modelele de brățări pentru cei mai buni prieteni îți oferă șansa de a-i arăta unei persoane dragi că te gândești la ea mereu. O astfel de brățară poate reprezenta simbolul unei prietenii care durează pentru perioade îndelungate, oferindu-ți șansa de a purta un accesoriu unic nu numai din punct de vedere al esteticii pe care o are, ci și din punct de vedere al simbolisticii sale.

Brățări – întrebări frecvente

De ce brățara de cupru se murdărește când este purtată?

Deși există persoane care despre cupru că este un metal dăunător organismului uman, dimpotrivă, există specialiști care susțin că purtarea unei brățări din cupru te poate ajuta prin stimularea fluxului energetic. Mai mult decât atât, cuprul era folosit în vremurile de demult pentru tratarea unor afecțiuni diverse, așadar purtarea unei brățări de cupru nu poate fi decât avantajoasă, iar faptul că se murdărește nu este deloc îngrijorător, fiind vorba despre proprietățile pe care le are acest metal.

Brățară și ceas - cum să o porți?

Dacă alegi o brățară care un design asemănător cu al ceasului pe care îl porți, există posibilitatea de a purta aceste accesorii împreună, la aceeași mână. Dacă, în schimb, acestea nu se completează sau consideri că încarcă prea mult încheietura mâinii, atunci poți purta ceasul la o mână și brățara la o mână, fiecare dintre aceste accesorii putând atrage atenția într-un mod deosebit și oferind ținutelor tale o notă personalizată.