30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 19
Afișează identificatorul versiunii

Etui elegant pentru căști – un accesoriu la modă și practic

Din categoria accesoriilor care îmbină în același timp aspectul util cu cel plăcut face parte și etuiul pentru căști. Utilitatea acestuia este recunoscută mai ales în acele momente în care rătăcești căștile prin vreun buzunar al genții sau prin buzunarele hainelor, moment în care simți nevoia de organizare. Mai mult decât aspectul practic pe care îl are, un etui pentru căști poate avea un aspect elegant, astfel că devine și un accesoriu la modă, pe care îl poți asorta la ținutele tale urbane sau casual. Poți alege unul dintre modelele de etui pentru căști wireless sau etui pentru căști cu fir pe care să îl porți în permanență cu tine. De asemenea, dacă aspectul etuiul contează pentru tine, ai posibilitatea de a alege dintre modelele de etui pe care să le asortezi la ținute diverse, în stilul preferat: modele elegante sau sport, pentru un stil casual sau pentru un stil urban.

Etui universal pentru căști fără fir și cu fir

Pe epantofi.ro găsești o gamă variată de modele de etui pentru căști, atât pentru modelele de căști cu fir, cât și pentru modelele de căști fără fir. Ai posibilitatea de a face o alegere personalizată sau o alegere universală, pentru o potrivire perfectă. În funcție de modelul de căști pe care îl deții, poți alege un model de etui pentru căști Xiaomi sau oricare dintre modelele de etui pentru căști Airpads sau pentru căști JBL. În același timp, poți alege unul dintre modelele de etui universal pentru căști, având în acest fel siguranța că acesta se potrivește perfect căștilor pe care le deții, astfel încât să le poți purta cu tine pretutindeni, fără a avea parte de neplăceri și fără a mai exista riscul de a le lăsa aruncate pe undeva, de a le rătăci sau de a le pierde. Căști cu fir sau căști fără fir, oricare ar fi modelul pe care îl ai, vei găsi cu siguranță etuiul perfect pentru acestea.

Etui pentru căști de la mărci celebre - ai mereu muzica cu tine

Modelele de etui pentru căști pe care le poți achiziționa de pe epantofi.ro sunt variate, diversificate. Există modele de etui pentru căști JBL, pentru căști Airpads, Xiaomi sau modele pentru căști universale, dar în același timp poți alege modelul și în funcție de preferințele pe care le ai. Calvin Klein, Emporio Armani, Furla, Guess, Tommy Hilfiger sau Tory Burch sunt mărcile care îți oferă posibilitatea de a alege etui pentru căști realizate din materiale de cea mai bună calitate, fie din piele naturală, fie din imitație de piele cu detalii din material plastic. De asemenea, poți alege etuiul pentru căști care să completeze stilul care te caracterizează: etui în stil animal, cu detalii sclipitoare sau cu detalii metalice, în printuri diferite și nuanțe pastelate sau aprinse.

Etui pentru căști – întrebări frecvente

Etui pentru căști – de unde să cumpăr?

Poți achiziționa modelul de etui preferat de pe epantofi.ro, locul în care branduri de renume s-au reunit pentru a-ți oferi o gamă diversificată de soluții pentru depozitarea cu succes a căștilor tale. Alege etuiul preferat în funcție de modelul căștilor sau în funcție de design, culoare sau material.

Etui pentru căști – universal sau dedicat?

Ai posibilitatea de a alege fie un model universal de etui pentru căști, astfel că în cazul în care vei schimba căștile vei avea posibilitatea de a-l folosi în continuare, fie un model dedicat de etui pentru căști în care acestea să găsească potrivirea perfectă. Pentru JBL, Xiaomi, Airpods sau multe alte modele de căști poți găsi modelul potrivit, care să se potrivească perfect nevoilor personalizate pe care le ai.