100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Tipul de mănușă
Stil
Produse rămase: 60

Mănuşi de piele pentru femei-selecţie largă

Mănuşile au reprezentat întotdeauna un accesoriu extrem de elegant, conferind ţinutei feminine un aer nobil şi special, dincolo de rolul principal al acestora de a proteja mâinile de frig şi umiditate. Atunci când se vorbeşte despre mănuşi de piele de damă, trebuie ştiut că gama de produse este extrem de largă, cuprinzând o multitudine de modele, culori, texturi, dar şi destinaţii diferite. Dacă îţi propui să îţi achiziţionezi o pereche de mănuşi călduroase care să asigure un nivel înalt de protecţie, atunci o pereche de mănuşi lungi din piele se va dovedi cea mai bună alegere. Pielea este materialul natural care se potriveşte cu orice alt tip de textură, astfel că o pereche de mănuşi de piele de damă poate fi purtată cu o jachetă din piele, cu un cojoc, poate fi asotată cu un palton elegant, la fel de bine potrivindu-se şi unei ţinute sport care include o geacă groasă din fâş sau din stofă. Mănuşile din piele nu ar trebui să lipsească din garderoba de iarnă a unei doamne, fiind extrem de călduroase şi contituindu-se într-o barieră foarte solidă în faţa gerului şi a umidităţii.

Mănuşi de piele de damă-pentru maşină şi iarnă

Viaţa extrem de tumultoasă şi activităţile multiple pe care le ai de îndeplinit zilnic, nu te vor scuti nici pe timpul iernii de ieşirile afară şi de întâlnirea cu frigul şi zăpada. O pereche de mănuşi de piele de damă pentru şofat îţi va fi de mare folos, nu doar atunci când înlături gheţa şi zăpada de pe parbriz, ci şi pe durata timpului petrecut la volan. Fie că alegi mănuşi de damă din piele fără degete, fie că alegi un model de mănuşi de damă din piele izolante în formatul clasic, experienţa şofatului pe timpul iernii va fi mult mai plăcută, acestea asigurând o mai bună aderenţă între palmă şi volan, în acelaşi timp protejându-ţi mâinile de frig. Astfel, modelul potrivit de mănuşi de iarnă din piele de damă se va dovedi, nu doar extrem de confortabil şi călduros, ci şi foarte atrăgător, constituindu-se într-un accesoriu chic şi interesant.

Mănuşile lungi din piele sunt întotdeauna la modă

Pielea reprezintă materialul natural care nu se va demoda niciodată, aspect dublat de noile tendinţe şi curente ale modei. O pereche de mănuşi de piele de damă îşi va găsi întotdeauna locul în ţinutele specifice sezonului rece, formând outfit-uri originale şi foarte feminine. Mănuşile ar trebui purtate imediat ce se instalează primele zile de toamnă, vântul specific acestui anotimp fiind un inamic al mâinilor. Pentru această perioadă se poate opta pentru o pereche de mănuşi subţiri din piele de damă, modelele lungi fiind mereu la modă, uşor de integrat ţinutelor de zi sau celor elegante. Vei obţine un outfit foarte interesant dacă alegi să adaugi unui costum lejer, o pereche de mănuşi din piele, asortate cromatic poşetei şi pantofilor.

Mănuşi de piele-Întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea mănuşilor de piele de damă?

În funcţie de modelul de mănuşi de piele de damă preferat, ar trebui să ştii şi cum se stabileşte mărimea potrivită. În cazul în care le poţi încerca, nu ar trebui neapărat să ştii ce măsură porţi, dar dacă doreşti să faci un cadou, ar trebui să ştii că mărimea mănuşii reprezintă circumferinţa podului palmei. În general, măsura universală pentru dame este cea de 19-20 centimetri.

Cum să îngrijeşti mănuşile de piele?

Mănuşile din piele nu pot fi spălate, astfel că se impun câteva reguli de întreţinere. Ori de câte ori este nevoie, se vor şterge cu un ulei, ricinul reprezentând una dintre variantele optime. Pe timpul verii, mănuşile din piele vor fi depozitate în cutii de carton, după ce au fost bine şterse cu ulei şi li s-a introdus în interior un carton care să le păstreze forma.