100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

57 produse

Ceasuri inteligente de brand pentru bărbați

Ceasurile inteligente și-au făcut loc în viețile noastre, alături de alte gadget-uri și face să fie foarte dificil atunci când nu le avem la noi. Ceasurile inteligente de brand sunt căutate pentru funcțiile pe care le au. Acestea se conectează la telefonul tău mobil, atâta timp cât ai un telefon inteligent, și practic poți accesa aceleași informații ca de pe acel telefon. Este foarte important când îți iei un ceas inteligent să îl alegi compatibil cu telefonul. Pentru asta consultanții în vânzări te pot ajuta să iei cea mai bun decizie. Acestea au funcție de mesagerie, de apel, îți poți accesa mail-ul și rețelele sociale, poți asculta muzică și căută diferite informații pe internet.

Ceasuri inteligente sport pentru bărbați – un must-have pentru atleți și amatorii de activități fizice

Ceasurile inteligente pentru bărbați sunt extrem de căutate. Acestea sunt folosite zilnic de către bărbații activi, deoarece au și funcții de monitorizare a activității cardiace, pot să îți arate câte calorii ai consumat în timpul anumitor exerciții și pot calcula viteza sau distanța pe care te-ai deplasat. Atleții și amatorii de activități fizice au făcut din acest accesoriu unul nelipsit atunci când își desfășoară activitatea. Prin poziționarea lui pe încheietura mâinii ai toate funcțiile de care ai nevoie în desfășurarea activităților fizice. Ceasurile inteligente sport pentru bărbați au de obicei cureaua din silicon și aplicații pentru monitorizarea ușoară a activităților fizice și a funcțiilor corpului în timpul acestor activități.

Ceasuri inteligente pentru bărbați bune , durabile și recomandate pentru fiecare ocazie

Ceasurile inteligente pentru bărbați sunt fabricate din materiale rezistente, de obicei acestea au curea metalică, de piele sau de silicon. Sunt foarte ușor de accesorizat în ținutele pe care le porți i foarte rezistente. Un ceas inteligent de calitate este foarte durabil și te poți bucura de el perioade mari de timp. Un ceas inteligent cu curea de piele poate fii foarte ușor asortat unei ținute elegante sau unei ținute office. Poți să îl porți împreună cu un costum în cadrul unei eveniment special. Un ceas cu curea metalică se poate purta împreună cu o ținută casual și arată masculinitate și putere. Ceasul inteligent cu curea din silicon este foarte ușor de asortat atât unei ținute casual cât și unei ținute sport. Acesta este foarte rezistent și delicat cu pielea ta, fiind ușor de purtat. Ecranele acestor ceasuri sunt de tipul touchscreen și meniul este destul de ușor de străbătut, astfel că nu este dificil de accesat, chiar dacă ești la primul contact cu un astfel de gadget. Niște ceasuri inteligente bune pentru bărbați trebuie să aibă o baterie care să reziste pe perioada întregii zile și să răspundă rapid la toate comenzile pe care le primesc.

Ceasuri inteligente pentru bărbați – întrebări frecvente

Cum funcționează ceasurile inteligente?

Ceasul inteligent pentru bărbați funcționează cu o baterie reîncărcabilă, conectat fiind cu telefonul tău, și are un meniu asemănător telefonului. De exemplu dacă deții un telefon Huawei vei avea un ceas inteligent Huawei pentru bărbați, compatibil cu acesta. Cu ajutorul ecranului tactil poți să navighezi în meniul său și să accesezi aplicațiile de care ai nevoie. Se face o sincronizare a informațiilor de pe telefon cu cele de pe ceas și astfel ai cele mai importante funcții ale telefonului pe ceas.

Ce fel de ceas inteligent se potrivește pentru un bărbat?

Ceasuri inteligente recomandate pentru un bărbat sunt cele mari, cu un ecran generos, cu curea din piele, silicon sau metal. În funcție de stilul tău alege și ceasul inteligent potrivit. Aceasta trebuie să fie și rezistent, pentru că știi foarte bine că bărbații sunt activi și atrași de activități extreme.