100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Sport
Tipul de închidere
Produse rămase: 261
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de baschet – căror aspecte merită să le acorzi atenție atunci când ai alegi?

O pereche de pantofi de baschet are, se poate spune, unele dintre cele mai pretențioase caracteristici, alegerea acesteia devenind astfel extrem de dificilă mai ales de aceia care nu au cunoștințele necesare în acest sens. Este important de reținut că partea superioară a pantofilor de baschet este responsabilă de menținerea în siguranță a piciorului, iar în acest fel este recomandat ca designul acestora să fie unul potrivit. Alege pantofi de baschet înalți, care să ofere un sprijin cât mai mare gleznelor, însă nu uita de flexibilitatea de care trebuie să beneficiezi în timpul jocului. Totodată, este important să alegi modelele de pantofi de baschet pentru femei, pentru bărbați sau pentru copii care să se adapteze perfect picioarelor purtătorului.

Pantofi de baschet pentru copii

Pentru că pantofii de baschet sunt prevăzuți cu un material suplimentar în interiorul tălpii, acesta ajutând la amortizare, iar acest material își pierde cu timpul această capacitate de a oferi sprijinul adecvat picioarelor, este recomandat ca mai ales în cazul unor pantofi de baschet pentru copii înlocuirea să se facă cât mai des – chiar o dată pe lună, dacă este posibil, mai ales antrenamentele se desfășoară de mai multe ori pe săptămână.

O ținută la modă și... pantofi de baschet

Nu ai fi crezut, dar pantofii de baschet, deși sunt concepuți în special pentru practicarea acestui sport, pot asorta și alte ținute, mai ales pe cele casual sau urbane. Cu o pereche de pantofi de baschet Nike și o pereche de blugi la modă, un hanorac în stilul streetwear sau o jachetă din piele vei reuși să ai ținuta la modă perfectă pentru o ieșire în oraș sau pentru activitățile de zi cu zi, beneficiind în același timp de un confort deosebit.

Pantofii de baschet nu trebuie să fie negri

Când alegi pantofii de baschet potriviți pentru completarea ținutelor, nu trebuie să te limitezi la o singură culoare și mai ales nu trebuie să ai în vedere doar clasicul negru. Pantofii de baschet autentici cu care îți poți personaliza ținutele pot avea orice culoare preferi, dar mai ales pot fi multicolori, în atât de multe combinații de culoare.

Basketball - cele mai bune branduri numai pe Epantofi

Pantofii de baschet de care ai nevoie se găsesc acum în oferta magazinului Epantofi. Este locul din care ai posibilitatea de a achiziționa oricare dintre modelele de pantofi de baschet Jordan sau Adidas, Reebok sau Under Armour, Nike, Puma, DC sau orice alt brand recunoscut care acordă atenție fiecărui detaliu în realizarea pantofilor perfecți.

Poți alege pantofii de baschet preferați ținând cont de brandul care i-a realizat, de culoare, de model sau orice alt aspect care poate transforma acești pantofi într-un model unic cu ajutorul căruia să îți completezi echipamentul sportiv sau să îți completezi ținutele casual în tendințe. De ce să alegi Epantofi? Pentru că:

  • ai acces la colecțiile a zeci de branduri celebre;
  • poți benefica de oferte de preț irezistibile;
  • poţi consulta ghidul de mărimi;
  • beneficiezi de livrare promptă;
  • experienţa de shopping este plăcută.

Pantofi de baschet - întrebări frecvente

Ce pantofi de baschet să alegi?

Din oferta magazinului Epantofi poți alege adidas pantofi de baschet sau orice model de pantofi realizați în scopul practicării acestui sport care aparține unui brand de renume. Mai mult decât atât, poți alege dintre modelele de pantofi de baschet pentru bărbați, pentru femei sau pentru copii, fiecare dintre acestea având designuri specifice pentru o potrivire perfectă.

Ce pantofi de baschet pentru utilizarea de zi cu zi să alegi?

Dacă dorești să le oferi acestor pantofi o nouă utilitate și să îți completezi ținutele zilnice cu ajutorul lor, poți alege o pereche de pantofi de baschet fată sau băiat care să se potrivească perfect stilului vestimentar care te caracterizează. Ține cont de aspecte legate de design sau culoare, deoarece calitatea este îndeplinită cu ajutorul tehnologiilor avansate și a materialelor de calitate utilizate în realizarea acestora.