100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

1293 produse

Căciuli femei iarnă – un veritabil must have pentru iernile geroase

Temperaturile care se apropie de zero sau care chiar cad sub zero, dar și rafalele de vânt , necesită un accesoriu nelipsit din panoplia ta de iarnă- este vorba despre căciula iarnă damă. La ora actuală însă, nu mai vorbim despre un simplu accesoriu. Grație celei mai mari varietăți de stiluri, de culori sau de modele, poți alege modele de căciuli iarnă care sunt funcționale, dar și cele care vor completa de minune toate ținutele de iarnă. Căciulile de iarnă nu trebuie să fie doar practice. Alese așa cum trebuie, pot să devină accesorii foarte elegante și foarte fashion. Alegând cele mai frumoase modele de pe EPANTOFI nu te vei mai teme de frig. Ba îl vei înfrunta cu stil. Căciulile pot deveni și cele mai amuzante accesorii. Cu un mesaj scris pe ele, groase sunt foarte cool și street. Și marele avantaj al lor- se pot schimba în funcție de dorințe, obținând cele mai diferite stiluri în funcție de circumstanțe. Deci sunt accesorii indispensabile pentru a pune în valoare toate ținutele tale de iarnă. 

Căciuli iarnă cu sau fără pompon- ce stil ți se potrivește mai bine?

Un pompon pe o căciulă va veni cu un plus de șic pentru toate ținutele tale. Din acest motiv, femeile mai moderne sau mai fashion aleg modele de căciuli iarnă cu pompon. Cele din blană sunt cele mai apreciate. Sau poți alege dacă ai un stil mai clasic sau  mai simplu, modele de căciuli iarnă fără pompon. Chiar dacă sunt mai simple te pot ajuta să ai cele mai stilate ținute. 

Căciuli damă fashion din cele mai calitative materiale disponibile pe Epantofi

Modelele de căciuli iarnă damă sunt disponibile pe Epantofi în cea mai variată gamă de culori, fiind modele fashion din cele mai calitative materiale. Dacă preferi accesorii mai expresive, poți alege căciuli în nuanțe mai intense sau cu un imprimeu mai original. Sau dacă ai un stil mai clasic, poți alege un model de căciulă iarnă albă. Sau modele în nuanțe de negru, de albastru sau de bej. Modelele în nuanțe de pastel, de roz sau de mov merg de minune cu o mulțime de ținute feminine. Pentru a diversifica puțin ținuta ta, poți alege și o căciulă decorată cu perle, paiete, pompoane, fundițe sau alte detalii originale și amuzante. Sau un model cu logo-ul tău preferat. Cu ele nu ai cum să dai greș! Orice este permis! 

Căciuli iarnă damă-întrebări frecvente

Cum se poartă căciulile de iarnă?

O singură regulă de care să ții cont- armonizează căciula cu restul ținutei. Poți alege culoarea sa, în funcție de culoarea și materialul gecii sau paltonului. Căciulile negre sunt indemodabile și merg cu aproape orice, cele cu pompoane vor completa de minune o ținută casual, în timp ce modelele cu imprimeuri sunt cea mai bună alegere pentru o ținută cool. Sau poți alege căciulile pentru cel mai frumos contrast- dacă ai un look negru din cap până în picioare, alege o căciulă colorată sau albă, dacă îți place denimul poți alege modelele groase albe crem sau imaculate sau dacă vrei să fii cea mai elegantă, alege lâna sau cașmirul.

Cum se alege o căciulă iarnă?

O căciulă de iarnă este înainte de toate, un accesoriu care te protejează de efectele nefaste ale condițiilor meteorologice. Din acest motiv, cel mai important aspect de luat în considerare este materialul. Modelele din bumbac sunt călduroase, moi și plăcute la atingere, perfecte pentru ținutele urbane, cele din lână au proprietăți termice fantastice, perfecte pentru cele mai friguroase, iar cele din polar lasă pielea să respire.