100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

1445 produse

Şepcile de damă cu cozoroc-O soluţie foarte modernă pentru vară

În anul 1920 se năştea brand-ul american New Era, conferind o altă abordare pălăriilor. Astfel au luat naştere şepcile de baseball care s-au bucurat de un succes răsunător şi care au intrat rapid în rândul preferinţelor celor care preferă ţinute relaxate şi confortabile. Şepcile cu cozoroc au pătruns rapid şi în vestimentaţia feminină, astăzi fiind un accesoriu ideal pentru perioada caldă din an. Şapca de damă cu cozoroc poate lua oricând locul unei pălării sofisticate, astfel că poţi crea unele dintre cele mai îndrăzneţe şi tinereşti ţinute, epantofi.ro oferindu-ţi o gamă foarte amplă de modele şi culori. Astfel,  ţinutele tale estivale vor fi punctate într-un mod foarte original, şapca constituindu-se într-un accesoriu foarte atrăgător.

Şepcile de damă-Alegerea ideală pentru o persoană activă

Şepcile de damă ocupă un loc foarte important în look-ul unei persoane practice. Pe lângă faptul că şapca de damă cu cozoroc te va proteja de soare, aceasta se va dovedi extrem de versatilă, putând să o introduci în outfit-uri creative şi originale. Poţi realiza o ţinută de zi foarte plăcută, potrivită mersului la cumpărături sau pentru ieşirile în parc alături de cei mici, purtând o pereche de blugi cu talie înaltă, o bluză scurtă şi  o pereche de sneakers, cărora să le adaugi o şapcă cu cozoroc modernă şi viu colorată. Fii îndrăzneaţă şi creează-ţi o ţinută casual, purtând pantaloni cargo, un top, patofi cu toc şi o şapcă de damă cu cozoroc. Evident, şapca cu cozoroc se va potrivi cel mai bine cu ţinutele sport, astfel că vei obţine un outfit foarte comod dacă alegi să porţi o pereche de pantaloni de trening cu un tricou basic, un hanorac, pantofi sport şi o şapcă de damă cu cozoroc. Vei obţine astfel o ţinută confortabilă, practică şi modernă, potrivită contextelor degajate şi relaxate. 

Şepcile de damă cu cozoroc-Un caracter original pentru stilul tău

Dacă îţi place să te joci cu tendinţele, atunci alege să îţi scoţi în evidenţă originalitatea stilului vestimentar. Împleteşte în acelaşi outfit texturi fine, cu materiale confortabile şi practice, astfel că poţi combina o fustă lungă şi vaporoasă, cu un top simplu şi o şapcă cu cozoroc, adăugând o pereche de ghete cu şiret sau botine cu toc. Alege să combini stilurile vestimentare, adăugând şapca cu cozoroc în orice tip de abordare. Adaugă şapca de damă cu cozoroc unui sarafan din blugi, unei bluze asimetrice purtată cu o pereche de colanţi, blugilor evazaţi purtaţi cu bluze imprimate, precum şi fustelor mini purtate cu jachete din blugi. Astfel, şapca de damă cu cozoroc poate reprezenta accesoriul care va da nota finală a outfit-ului tău, scoţând în evidenţă originalitatea şi personalitatea stilului tău vestimentar.

Şepcile de damă-Întrebări frecvente

Cum speli o şapcă cu cozoroc?

Şapca cu cozoroc se spală de mână, folosind detergenţi delicaţi. Pentru îndepărtarea stratului depus în specila pe dosul cozorocului, de machiaj şi sebum, poţi folosi o periuţi fină cu care să freci până se îndepărtează murdăria. Nu spăla şepcile cu cozoroc la maşina de spălat, deoarece le vei afecta cozorocul.

Cum măsori mărimea corectă a şepcii?

Având în vedere că şepcile cu cozoroc sunt prevăzute cu un sistem de reglare la spate, va fi foarte uşor să ajustezi mărimea acestora. Însă va trebui să acorzi atenţie cozorocului, acesta nefiind ajustabil. Atunci când alegi măsura potrivită, este indicat ca lungimea cozorocului să îţi încadreze toată fruntea. Un cozoroc mai mic sau mai mare este posibil să nu te avantajeze.