100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans
vezi detaliile

546 produse

Căciuli de iarnă pentru copii pentru confortul celor mici

Căciulile au devenit accesorii indispensabile în sezonul rece mai ales pentru copii care sunt mai sensibili la frig și la vânt. Colorate sau mai sobre, din lână sau din bumbac, cu sau fără pompon, căciuli de iarnă sunt favoritele mămicilor în sezonul rece. Dacă merg la săniuș sau la munte, cei mici vor fi confortabili, vor fi protejați de frig și, nu în ultimul rând, vor fi în tendințe. Pe lângă faptul că oferă un anumit stil, în funcție de modelul ales și în funcție de gusturile copilului, căciuli de iarnă pentru copil devin obligatorii în momentul în care temperaturile de afară încep să scadă. Călduroase și originale deopotrivă, copilul nu va mai vrea să se despartă de căciula sa favorită. Modelele variate de căciuli pentru fetițe sau căciuli pentru băieți sunt ideale pentru a-i proteja de temperaturile scăzute în sezonul rece. Compoziția din care sunt realizate aceste căciuli nu provoacă alergii, nu irită pielea sensibilă a copilului. Sunt perfecte pentru zilele mai geroase, cu vânt puternic.

Căciuli călduroase pentru iarnă, ideale pentru plimbări lungi pe timp de iarnă

Element indispensabil din garderoba de iarnă, căciuli de iarnă pentru bebeluși oferă diferite modalități de a trece peste sezonul rece. Acest mic accesorou trăiește în ritmul inspirațiilor. Fie că alegi o căciulă cu un pompon imens, fie că optezi pentru un model ludic, tricotată, cu urechi de urs, vei face cea mai bună alegere pentru copilul tău. Modelele regăsite pe Epantofi se disting prin calitatea excepțională, printr-un design modern, finiaje impecabile și perfect executate.în categoia căciuli bebeluși  se regăsesc numeroase modele de căciuli de iarnă menite să răspundă cu succes necesarului de confort al micuților. Modele propuse sunt concepute din materiale 100% naturale, ideale pentru pielea mai fragilă a bebelușilor, sunt plăcute la atingere şi ergonomice. În oferta Epantofi se poate descoperi căciula copii perfectă care poate completa graderoba expresivă. a celor mici. Există  disponibile căciuli minimaliste, cu imprimeuri dar şi multicolore. Modelele moderne și culorile vii vo face plimbăile pe timp de iarnă mai plăcute și mai suportabile.

Căciuli de iarnă pentru sugari și nou-născuți – de ce sunt atât de importante?

Pentru fiecare vârstă există un model corespunzător. Astfel, dacă cauți căciuli de iarnă pentru bebeluși va trebui să respecți unele criterii. Va trebui să ții cont de vârsta copilului pentru a alege mărimea adecvată. În privința designului, există căciulă de iarnă pentru nou-născut cu dungi, cu imprimeuri, cu carouri, cu buline…Trebuie să recunoaștem faptul că bebelușii pot fi pretențioși atunci când vine vorba despre căciuli și accesorii. În categoria căciuli bebeluși se pot descoperi numeroase modele care răspund nevoilor sugarlor și nou-născuților deopotrivă. Modele concepute din materiale naturale, ergonomice și extrem de plăcute la atingere. Căciuli care se pot asorta cu mare ușurință la geci, la veste, salopete de iarnă sau la orice alt articol de sezon.

Căciuli de iarnă - Întrebări frecvente

Căciulă de iarnă pentru bebeluș -ce mărime ar trebui să aleg?

Mărimea căciulii e iarnă pentru bebeluș se va alege în funcție de circumferința capului. Deoarece fiecare copil este unic va trebui să măsori capul bebelușului înainte de a cumpăra o căciulă.

Care este cea mai bună caciulă de iarnă pentru copil?

Întâmpină cu ușurință sezonul rece cu ajutorul celei mai buni căciuli de iarnă pentru copii. Alege o căciulă dintr-un material izolant cum este lâna, un material care face minuni și menține constantă temperatura. Poțialege o căciulă lucrată manual, cu o căptușeală moale și călduroasă realizată din lână ecologică. Alege cea mai bună căciulă de iarnă pentru copilul tău, o căciulă ideală pentru ieșirea în aer liber în sezonul rece.