100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

77 produse

Pălărie pentru copii - va proteja capul copilului dumneavoastră de supraîncălzire

Pălăria este un accesoriu de protecţie indispensabil în sezonul cald şi o piesă ce va completa ţinuta de joacă, de vacanţă şi plaja copiilor mici sau mari. Aceasta oferă protecţie ridicată împotriva soarelui care poate fi cu adevărat periculos. Pentru a-i permite celui mic să se joace şi să se plimbe în voie este necesar să îi selectezi o pălărie potrivită. Din fericire pe Epantofi există numeroase modele de pălării pentru copii şi bebeluşi. Produsele existente sunt realizate din materiale sustenabile, prietenoase, deci vor răspunde necesitaţilor de confort şi stil. Poţi selecta o pălărie Bucket pentru ţinutele de joacă sau o variantă din paie pentru plajă. Aici găseşti modele diferite şi textură variate, oricare ar fi alegerea ta, micuţul va beneficia de protecţie ridicată.

O pălărie pentru o fată - modele vesele și colorate pentru o domnișoară

Dacă ai decis să achiziţionezi micuţei tale o pălărie de vară, nu trebuie să selectezi la întâmplare. Tinerele domnişoare preferă pălăriile vesele, cu imprimeuri variate, în culori aprinse. Pe Epantofi vei găsi o varietate mare de tipuri şi modele de pălării pentru copii. Ai produse create de branduri premium, ce se evidenţiază prin aspect distins şi calitate înaltă. Fie că mizezi pe o pălărie Adidas, un model Guess, OVS sau LEGO WEAR vei avea garanţia că cea mică va beneficia de protecţie, confort şi un look distins. Produsele disponibile în magazin sunt versatile, deci reprezintă soluţii deosebite pentru numeroase situaţii.

O pălărie de vară - pentru plajă, loc de joacă și o plimbare de vacanță

Cu siguranţă nu greşeşti achiziționând pălării pentru copii. Aceste accesorii îi vor permite celui mic să se joace în voie. Pot fi combinate cu pantalonii scurţi şi tricoul cu imprimeuri la outfitul de parc, la plajă alături de costumul de baie sau pur şi simplu pe cărările şerpuite ale muntelui, când mergeţi în vacanţă. Există numeroase situaţii când o pălărie pentru copii poate fi salvatoare, permiţându-vă vouă şi micuţului să vă bucuraţi de timp petrecut în aer liber în deplină siguranţă. Cu un astfel de accesoriu, riscul de a face insolaţie şi a avea dureri de cap este minimizat. Oferta Epantofi este foarte variată, aici găsindu-se numeroase tipuri de pălării pentru bebeluși, băieţi şi fete. Găseşti oferte bune de preţ  pentru o palarie de vară şi beneficiezi de servicii de livrare rapidă.

Pălării pentru copii - întrebări frecvente

Cum să alegi o pălărie pentru copii?

Pentru a avea certitudinea că pălăria selectată se va potrivi perfect copilului tău consultă tabelul de mărimi disponibil. Aici vei găsi recomandările producătorilor de vârstă. Totuşi pentru un plus de siguranţă măsoară circumferinţa în centimetri a capului micuţului. Aceasta se identifică de obicei cu mărimea. Respectiv 36-38, recomandată bebeluşilor, 52-54 mărimea potrivită copiilor cu vârste de 1.5 - 3 ani, 56 - 58 mărimea optimă pentru copii de 9-11 ani.

Pentru ce este potrivită o pălărie pentru bebeluși?

Copii cu vârsta de până la un an, cu greu acceptă să poarte şepci, bandane sau alte accesorii de protecţie, însă pălăria, datorită construcţiei lejere şi a greutăţii reduse va fi mai atractivă. Pălăriile bebeluşilor sunt, de cele mai multe ori, prevăzute cu sisteme ce permit prinderea optimă. Acestea asigură un plus de protecţie, fie ca cei mici stau în cărucior sau sub umbrelă de soare. Soarele şi căldura pot afecta drastic bunăstarea bebeluşilor, aşa că un plus de protecţie este o măsură foarte normală.