30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 300
Afișează identificatorul versiunii

Șepci de baseball – un accesoriu stilat și practic pentru ținuta unui copil

Șepcile de baseball, cred că îți poți da seama și după denumirea lor, au apărut ca accesorii incluse în echipamentul folosit de către jucătorii de baseball în timpul competițiilor. Acestea sunt acele șepci clasice, cu cozoroc, care te protejază de soare. Însă modelul acesta de șapcă a depășit de mult granițele competițiilor sportive și este purtat cu succes în diferite ținute, de către persoane de toate vârstele. Copiii sunt foarte des văzuți purtând acest tip de șapcă de baseball deoarece aceștia au nevoie de protecție în perioadele călduroase, iar șepcile pot proteja eficient.

Șapcă cu cozoroc pentru copil – protecție pentru cap și ochi împotriva soarelui

Aceste șepci sunt create în așa fel încât îți vor proteja capul de razele puternice ale soarelui, prevenind insolația. Aceasta este o afecțiune care apare destul de des la copii pe timpul verii, în zilele caniculare, iar părinții optează pentru cele mai simple metode de protecție, non invazive, adică șepcile. Aceste șepci îi vor proteja și ochii micuțului tău care pot fi deranjați de lumina puternică din timpul zilei. În plus, sunt extrem de confortabile. Cel mic nici nu va simți că o poartă și își va putea desfășura activitățile perfect normal, fără să fie deranjat. Șepcile cu cozoroc pentru copii sunt ușor de găsit în magazinele cu produse destinate acestora și se numără printre accesoriile preferate de către părinți când vine vorba de a alege ce este mai bun pentru copiii lor.

Șapca cu cozoroc pentru o fată – multe modele colorate dintre care să alegi pe Epantofi

Iar dacă crezi că șepcile sunt mai potrivite în outfit-urile băieților, trebuie să te gândești de două ori. Fetele introduc aceste accesorii în ținutele lor cu foarte mare succes. Pe epantofi vei găsi o gamă foarte variată de modele de șepci pentru fete dintre care să alegi. În culori interesante, ele pot fi purtate de la cele mai mici vârste până în adolescență. Poți să găsești șepci în culori uni sau în variante de culori care te poartă cu gândul la vară și vacanță. Șepcile cu accesorii metalice sau cu paiete și strasuri sunt perfecte pentru ținute mai strălucitoare, atunci când fetele doresc să iasă în oraș sau să le poarte la o petrecere pe plajă. Este foarte ușor să găsești șapca preferată în oferta Epantofi, poți să alegi o șapcă New Era sau o șapcă Tommy Hilfiger, și te bucuri de protecție în timp ce arăți bine.

Șepci de baseball pentru copii – întrebări frecvente

Cum să speli șepcile de baseball pentru copii?

Atunci când copilul tău poartă o șapcă cu cozoroc pentru copil știi că este foarte ușor ca aceasta să se murdărească în timpul jocului. Este nevoie ca aceste șepci să fie spălate la fel de des cum speli alte piese vestimentare, iau uneori te întrebi cum o poți face fără să o deformezi. Ori alegi să o speli manual, cu apă călduță și detergent, ori folosești un program pentru rufe delicate la mașina de spălat. Însă cel mai simplu pentu a curăța o șapcă de baseball pentru copii este respectând indicațiile producătorului pe care le vei găsi pe eticheta produsului.

Cum se poartă șepcile de baseball pentru copii?

Fie că alegi o șapcă cu cozoroc pentru o fată sau pentru un băiat, trebuie să știi că nu e greu de introdus în ținute. Acestea se pot purta fie la ținute sport, împreună cu un trenign sau cu pantaloni scurți și tricou. Fie o poți introduce în ținute casual alături de blugi și tricou sau un top. În funcție de contextul în care o porți, poți alege o șapcă simplă sau una cu diferite imprimeuri sau accesorii.